Sex και μυστικά: Περίεργες αλήθειες για τη στάση doggy style

Ήξερες πως έχουν γραφτεί μέχρι και τραγούδια για την συγκεκριμένη στάση;
Sex και μυστικά: Περίεργες αλήθειες για τη στάση doggy style



Το doggy style ή αλλιώς ‘στα τέσσερα’ μπορεί να είναι η αγαπημένη σου στάση, μπορεί και όχι. Όπως και να έχει δεν γίνεται να μην την έχεις δοκιμάσει έστω και μία φορά. Κατά πόσο όμως ξέρεις τα πάντα γύρω από την συγκεκριμένη στάση; Ξέρεις πόσες περίεργες αλήθειες κρύβει;

Αν η απάντησή σου είναι ‘όχι’ δεν έχεις παρά να διαβάσεις τα παρακάτω. Ίσως τώρα και να γίνει η αγαπημένη σου.

► Είναι η ιδανική στάση για να βρει ο σύντροφός σου το σημείο G. Αυτό σημαίνει πως οι πιθανότητες να φτάσεις σε οργασμό είναι πολύ περισσότερες.

► Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές στο doggy style για να μην βαριέσαι τα ίδια. Μπορείς να ξαπλώσεις με το στήθος κάτω, να βάλεις μερικά μαξιλάρια ή να είσαι όρθια και να στηριχτείς σε μια καρέκλα.

► Είναι από τις αρχαιότερες στάσεις του σεξ. Μπορεί να είναι πολύ γνωστή τα τελευταία χρόνια αλλά την έκαναν στην Αρχαία Ελλάδα αιώνες πριν, before it was cool!

► Έχουν γραφτεί δεκάδες τραγούδια για το doggy style όπως το P.I.M.P του 50 Cent και το The Bad Touch από Bloodhound Gang.

► Μπορεί να λέγεται doggy style αλλά δεν την κάνουν μόνο τα σκυλιά. Φαν της συγκεκριμένης στάσης (είτε είναι θέμα απόλαυση, είτε δεν μπορούν αλλιώς) είναι και τα άλογα, καμήλες, καμηλοπαρδάλεις και ελέφαντες. Ενώ οι φάλαινες, τα δελφίνια και οι αράχνες δεν το προτιμούν.

► Είναι η αγαπημένη στάση των περισσοτέρων αντρών. Ενώ στη δεύτερη είναι η ανάποδη καβαλάρισσα και στην τρίτη η ιεραποστολική.

Δες εδώ 12 πράγματα που μετράνε περισσότερο από το μέγεθος.