Εξομολογήσεις ενός άντρα: Αυτά ψάχνουμε στην σχέση μας

Γιατί και εμείς ψάχνουμε το λιμάνι μας να ξέρετε…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Αυτά ψάχνουμε στην σχέση μας



Ο άντρας δεν μπαίνει εύκολα σε σοβαρή σχέση. Σε μια σχέση που θα δοθεί 100%. Το κάνει όμως όταν βρει συγκεκριμένα πράγματα. Τι ζητάει; Θα σας πω εγώ τι ζητάει κυρίες μου…

Τα κλισέ «ένα πιάτο φαγητό, να είναι καλή νοικοκυρά» και τα ρέστα (τα βλέπω) είναι χαζά κλισέ ενός περασμένου αιώνα. Το περιβάλλον της σχέσης είναι το σοβαρότερο θέμα και όταν βρούμε σαν άντρες αυτά που αναζητάμε δεν το κουνάμε δευτερόλεπτο. Και ίσα-ίσα που παλεύουμε κιόλας για την σχέση.

Να λοιπόν τι θέλουμε σε μια σχέση:

-Sex

Εγώ το θεωρώ λίγο υπερτιμημένο, εγώ είμαι ένας, οι άλλοι 2 δισεκατομμύρια, οπότε κερδίζουν. Δεν έχει σημασία τόσο η συχνότητα, όσο η ποιότητα. Γιατί αν κάνει σεξ ένας άντρας με μια γυναίκα που απλά θέλει να βγάλει την υποχρέωση, η σχέση έχει πάρει την πορεία του Τιτανικού: Με επιφωνήματα έφυγε από το Σαουθάμπτον, στον πάτο της Βόρειας Θάλασσας κατέληξε.

-Ασφάλεια

Αυτό είναι το σημαντικότερο, αλλά είπαμε για την πλειοψηφία. Αν δεν έχεις δίπλα σου μια γυναίκα που να σε κάνει να νιώθεις όμορφα, ζεστά, ασφαλής σε ότι γίνει και είσαι μονίμως στην «τσίτα» και στην αμφιβολία τι να το κάνεις; Τώρα εσείς γυναίκες θα πείτε «Η μαμά σας δεν σας προσφέρει αυτά;». Θα σας απαντήσω με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ hit των 90’s: Χρήστος Κυριαζής-Μου θυμίζεις την μάνα μου…

-Συντροφικότητα

Κακά τα ψέματα, ο άνθρωπος από τα χρόνια των Νεατερντάλ (εεε;) είναι ον που δεν μπορεί να ζήσει μόνο του. Μια γυναίκα που σε κάνει να νιώθεις οικεία με την παρέα της, είναι η γυναίκα που θα κερδίσει την καρδιά του άντρα. Εμένα αυτή μου την κέρδισε πάντως. Και νομίζω όλων των ερωτευμένων, παντρεμένων, κλπ… Το κλειδί είναι να νιώθεις πως έχεις κοινά με τον άλλον.

-Γέλιο

Τι είναι η ζωή χωρίς γέλιο; Ό,τι και το σουβλάκι χωρίς κρέας (Αλήθεια πως το τρώτε;)! Η καθημερινότητα όπως έχει γίνει είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στο γραφείο (ναι, εγώ είμαι Κατερίνα ο γδούπος που ακούς από δίπλα). Όταν όμως βρίσκεται ένας άντρας με μια γυναίκα που θα τον κάνει να γελάσει, δεν φεύγει. Αυτά τα χαμόγελα τα άτιμα μας έχουν κάψει να ξέρετε και να το κάνετε συχνότερα.

-Σεβασμός

Εσείς οι φανατικοί μου αναγνώστες (3-10 συνολικά σύμφωνα με δημοσκοπήσεις) ξέρετε πως για μένα ο σεβασμός είναι το Α και το Ω. Αν θέλουμε κράξιμο υπάρχουν οι κολλητοί μας. Ένας άντρας θέλει η σύντροφος του να του μιλάει σωστά. Όπως ΟΦΕΙΛΕΙ να μιλάει και αυτός. Ναι αυτονόητα αυτά, αλλά δεν τα κάνει και κανείς!

-Έρωτας

Αυτός που θέλει να διατηρήσει μια σχέση όμορφη και υγιή προσπαθεί ΚΑΘΕ μέρα να κάνει τον άλλον να ερωτεύεται από την αρχή. Αυτό λοιπόν ζητάει και ένας άντρας. Να νιώθει ερωτευμένος και να τον ερωτεύεται ξανά η σύντροφος του. Και επειδή είμαστε και λίγο… περιορισμένης ευθύνης θέλουμε μια ώθηση. ΟΛΟΙ είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τα πάντα για να μένουν ερωτευμένοι.

-Συζήτηση

Κάπου εσείς εκεί έξω γελάτε, αλλά έτσι είναι. Να είσαι με μια γυναίκα και να… όλη μέρα δεν βγάζει πουθενά. Μια ωραία ταινία, οδηγεί σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Μια μείωση στο γραφείο πάλι οδηγεί σε μια σπουδαία συζήτηση. Καλά όλα, αλλά αν δεν κουβεντιάζει το ζευγάρι δεν πάει πουθενά τίποτα. Και τα καλά και τα κακά πρέπει να κουβεντιάζονται.

-Τρέλα

Με την καλή έννοια. Δεν φεύγει άντρας από σχέση που η σύντροφος του, του πιάνει το χέρι και του λέει μέσα στη νύχτα «Πάμε μια βόλτα με το αμάξι να πάρουμε αέρα» ή «Παράτα τα όλα και πάμε να φύγουμε». Και τούμπαλιν. Το απρόβλεπτο ψάχνουμε όλοι σε μια σχέση. Αυτό που θα νικήσει την ρουτίνα.

Δες ΕΔΩ τα σημάδια πως σε έχουμε χωρίσει

Δες ΕΔΩ τι κοιτάζουμε για να ερωτευτούμε