Ατάκες φλερτ: Να ποιες δεν θέλουμε να ξανακούσουμε ποτέ

Οι συντάκτριες του FollowMe απαντούν.
Ατάκες φλερτ: Να ποιες δεν θέλουμε να ξανακούσουμε ποτέ



Το καλοκαίρι έφτασε και ήδη η ατμόσφαιρα μυρίζει λίγο διαφορετικά. Έχεις όρεξη για φλερτ, θέλεις να γνωρίσεις άγνωστους ανθρώπους και σχεδιάζεις τα τρελά πράγματα που θα κάνεις στην άδειά σου. Παρατηρείς, όμως, και μια μικρή κινητικότητα από την πλευρά των αγοριών. Σα να μπήκαν και εκείνοι στο mood του καλοκαιριού, σα να ξύπνησαν ξαφνικά από το λήθαργο. Σε κάθε περίπτωση, ο καιρός σηκώνει το φλερτ και γι’ αυτό εδώ στο FollowMe θεωρήσαμε σωστό να διαφωτίσουμε τον κόσμο για της απαγορευτικές ατάκες. 

 «Αστέρι μου»

Δανάη Γεωργαντά: Εντάξει δεν μου το έχουν πει από κοντά μόνο όταν περνάω από δίπλα  αλλά δεν αντέχω να μου λένε "Αστέρι μου". Είναι τόσο βλάχικο και ειλικρινά έχω απορία αν έχει πιάσει ποτέ αυτή η ατάκα!

«Το όνομά σου στο Facebook;»

Βάλια Ζαμπάρα: "Πώς ειναι το όνομά σου στο Facebook;". Σοβαρά τώρα ρε mate; Αχ κατεστραμμένη social κοινωνία.

«Άλογο είσαι»

Έλενα Χριστοδούλου: Πωπω άλογο είσαι! Ναι, ξέρουμε ότι το άλογο είναι όμορφο, υπερήφανο ζώο, με ωραία κορμοστασιά. Ξέρουμε ότι για κοπλιμέντο το φωνάζετε στο δρόμο αν περάσει μπροστά σας μια ψηλή γυναίκα, αλλά δεν ακούγεται ωραίο! Πείτε κάτι άλλο! Και αφήστε ήσυχο το ζωικό βασίλειο!

«Από τώρα;»

Νάνσυ Φαφούτη: «Τι; Από τώρα φεύγεις;». «Ναι άνθρωπέ μου πήγε 5:00 η ώρα και νύσταξα. Και εσύ τώρα αξιώθηκες να μου μιλήσεις;» σκέφτομαι πάντα σε τέτοιες συγκυρίες. Δεν είναι η ατάκα καθαυτή που με ενοχλεί αλλά το γεγονός ότι θυμάστε να πείτε μια κουβέντα την ώρα που φεύγουμε και όχι νωρίτερα. Γιατί εκείνη τη στιγμή δεν θα αφήσουμε πίσω τα πράγματά μας σαν τις ξελιγωμένες λέγοντας ότι το μετανιώσαμε αλλά όντως θα πάμε σπίτια μας. 

«Πότε πρέπει να επιστρέψεις στον παράδεισο;»

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου : Πρώτον δεν είμαι άγγελος (όπως εννοείς) και δεύτερον αυτή η ατάκα είναι τόσο παλιομοδίτικη που πρέπει από σήμερα κιόλας να μην ειπωθεί ξανά. Γρήγορα στη μαύρη λίστα με τις αποτυχημένες ατάκες!

Πρώτα ξεκινήστε το φλερτ 

Φανή Πλατσατούρα: Αλήθεια τώρα, κάνουμε όντως αυτή τη συζήτηση; Αφού οι άντρες δεν φλερτάρουν, ούτε μας μιλάνε στα μπαρ, τα λέγαμε πριν από λίγο καιρό πάλι ΕΔΩ.  Ας ξυπνήσουν πρώτα, ας ξεπεράσουν την πλήξη τους για το φλερτ και έπειτα ας μας πουν και μια αποτυχημένη ατάκα. Δεν χάλασε και ο κόσμος! 

Δες ΕΔΩ πώς να φλερτάρεις (αν θέλεις να μείνεις για πάντα μόνη σου) και ΕΔΩ γιατί πρέπει να κάνεις φλερτ μακριά από τα social media.