Πώς θα κρατήσεις τη σπίθα στη σχέση σου;

Και να μη βαλτώσει με τον καιρό που περνάει χωρίς να το καταλαβαίνεις;
Πώς θα κρατήσεις τη σπίθα στη σχέση σου;



Έχεις σχέση και είσαι ευτυχισμένη! Υπάρχει καλύτερο; Είσαι τυχερή παραδέξου το! Όμως προσοχή: Όλη αυτή η ευτυχία μπορεί να χαθεί από τη μία στιγμή στην άλλη! Γι΄αυτό και δεν έχει σημασία αν είσαι 100% καλά με τον σύντροφό σου!

Αυτό που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου (sos) είναι ότι πρέπει να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε ανανεώνουν σαν άνθρωπο! Γιατί αν δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου πως θα τα έχεις με τον σύντροφό σου;

Γι' αυτό λοιπόν μην πέφτεις με τα μούτρα στη σχέση σου και παραμελείς τις ανάγκες σου. Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι γεμάτη από τη σχέση σου αλλά δεν είσαι αν δεν κάνεις και πράγματα μόνη σου. Ισχύει. Και ας μην το παραδέχεσαι. Βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι έτσι είναι! Άλλαξε στάση για να μην βαλτώσει η σχέση σου!

Βρες χρόνο για τις φίλες σου!
Οι φίλες δεν είναι μόνο για όταν είσαι single ή όταν χωρίζεις! Είναι για όλες τις στιγμές! Θα κάνεις μαζί τους ότι έκανες και πριν ~ Διακοπές, εξόδους, συναντήσεις σε σπίτια, καφέ κ.τ.λ. Μπορεί όχι με την ίδια συχνότητα που το έκανες πριν αλλά δεν έχει σημασία αρκεί να μην σταματήσεις αυτά που έκανες πριν μαζί τους! Είναι το διάλλειμμά σου από όλα (σύντροφος,δουλειά,υποχρεώσεις,προβλήματα).

Δημιούργησε τη δική σου όαση!
Εάν έχεις έναν άδειο χώρο στο σπίτι σου τότε μια τέλεια ιδέα είναι να τον μετατρέψεις σε έναν χώρο αποκλειστικά για εσένα. Εκεί μέσα θα μπαίνεις και θα κάνεις ότι θέλεις~> Θα χαλαρώνεις, θα κάνεις beaute  με τις φίλες σου, θα αράζεις, θα βλέπεις dvd...ότι θέλεις! Αυτή θα είναι η όασή σου και δεν μπορεί κανείς να στο χαλάσει!

Ανακάλυψε ένα νέο hobby!
Ξέρεις πόσο δημιουργικό είναι αυτό; Δοκίμασε να ξεκινήσεις κάτι που σου αρέσει, κάτι που σκέφτεσαι καιρό και όλο κάτι γίνεται και δεν το αρχίζεις. Ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι για εσένα! Θα σου δώσει τόση ενέργεια που θα είσαι άλλος άνθρωπος. Όταν βρίσκεσαι για πολύ καιρό σε σχέση χάνεις τον εαυτό σου και προσαρμόζεσαι στις ανάγκες του άλλου. Ξεκόλλα! Πρέπει να βρεις χρόνο για εσένα άμεσα! Να χαίρεσαι στιγμές και με άλλους ανθρώπους όχι μόνο με τον σύντροφό σου!

Nα ενθαρρύνεις τον σύντροφό σου να περνάει χρόνο με τους φίλους σου!
Καταρχήν αυτό θα δείξει πόσο cool τυπάκι είσαι και θα το εκτιμήσει το αγόρι σου δεόντως!  Επίσης πρέπει να κάνετε πράγματα ξεχωριστά για να μην είστε όλη την ώρα μαζί και βαρεθείτε. Είστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες και σας αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Δεν είναι κακό. Αυτή η διαφορετικότητα είναι που σας ενώνει!

Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μαζί!
Και μόνο που το σκέφτομαι βαρέθηκα. Εσύ πως μπορείς; Δεν γίνεται να είστε όλη την ώρα μαζί. Έχεις βαρεθεί και δεν το ξέρεις! Και θα το διαπιστώσεις όταν θα κάνεις δικά σου πράγματα πως θα νιώσεις. Θα το ευχαριστηθείς και θα δεις πόσο ανάγκη το είχες. Όλη αυτή η διαδικασία θα σας ανανεώσει και θα δυναμώσει τη σχέση σας!

Πρέπει να είσαι ανεξάρτητη!
Δεν μπορείς να εξαρτάσαι από τον σύντροφό σου και από το τι κάνει! Πρέπει να παίρνεις πρωτοβουλίες και να κανονίζεις να κάνεις δραστηριότητες από μόνη σου και όχι μόνο όταν κανονίζει το αγόρι σου να κάνει τα δικά του. Γιατί θα το πάρει ότι το κάνεις για αντίδραση και ότι δεν έχεις προσωπικότητα, ζωή και φίλους. Έχεις και τη δική σου ζωή και τις δικές σου ανάγκες! Στην τελική τι έκανες πριν κάνεις σχέση; 

Γιατί όταν είσαι σε σχέση περνάς καλύτερα!