Ποια πράγματα δεν είναι εύκολα σε μία σχέση;

Βάλε τέλος στις μη ρεαλιστικές σου προσδοκίες!
Ποια πράγματα δεν είναι εύκολα σε μία σχέση;



Καμία σχέση δεν είναι τέλεια! Δεν γίνεται! Όπως και αν έχεις φτιάξει στο μυαλό σου την ιδανική σχέση θα πρέπει λίγο να είσαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο ότι αυτό που σκέφτεσαι δεν συμπίπτει και ακριβώς με την πραγματικότητα! Γι' αυτό και δεν θα πρέπει να "φρικάρεις"  με το παραμικρό που θα προκύπτει και να το βλέπεις ως αιτία χωρισμού! 
Ποια πράγματα όμως δεν είναι εύκολα σε μία σχέση; Μήπως να βάλεις ένα τέλος στις μη ρεαλιστικές σου προσδοκίες;

Η επικοινωνία σε ένα ζευγάρι είναι το Α και το Ω! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα θα μπορείτε να το πετύχετε κιόλας. Θα υπάρχουν στιγμές που δεν θα βγάζετε μεταξύ σας άκρη. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νομίζεις ότι είστε από άλλους πλανήτες. Απλά συμβαίνει!

Δεν γίνεται κάθε φορά που θα κάνετε sex να είναι το τέλειο, το ανεπανάληπτο, το απίστευτο. Θα υπάρχουν και φορές και που θα γίνεται απλά και οκ και κάποιες άλλες που θα είναι σαν να είναι η πρώτη φορά. Ακόμα και αν έχει περάσει η περίοδος χάριτος δεν σημαίνει ότι δεν έλκεται από εσένα πια.

Κάποια ραντεβού σας δεν θα έχουν και τόση πλάκα και ενδεχομένως να βαριέστε και λίγο. Δεν γίνεται να υπάρχει suspence non stop! Ακόμα και αυτό κουράζει! Και φυσικά όλα αλλάζουν μετά από λίγο καιρό. Υπάρχει η οικειότητα και δεν γίνεται να υπάρχει αυτό το καρδιοχτύπι που υπήρχε στην αρχή της σχέσης σας. Το νόημα είναι να απολαμβάνεις απλά τις στιγμές που είστε μαζί ότι και αν κάνετε!

Μην περιμένεις όλη η οικογένειά σου να λατρεύει το αγόρι σου. Όλο και κάποιος-α θα έχει να εκφράσει κάτι αρνητικό γι' αυτόν. Είναι οκ και cool αυτό! Δεν γίνεται να αρέσει και να τον συμπαθούν όλοι αλλά και επίσης δεν σε νοιάζει κιόλας. Εσύ περνάς καλά και είσαι happy; Οκ τότε κανένα πρόβλημα!

Ναι, φυσικά και θέλεις από το αγόρι σου αφοσίωση και να έχει τα μάτια του μόνο πάνω σου και καμία να μην κερδίσει τη ματιά του. Όμως hello, where are you from? Επειδή είσαι γήινο ον σταμάτα τις υπερβολές! Εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες πειρασμοί. Το να κοιτάξει, σχολιάσει, φλερτάρει με κάποια δεν έγινε και τίποτα. Όλοι ανεξαιρέτως θαυμάζουν το ωραίο....και εσύ!Αν μένει μόνο εκεί τότε μην νοιάζεσαι!

Eίσαι το κορίτσι του! Δες ποια είναι τα καθήκοντά σου!