Συνηθισμένα ψέματα που λένε οι γυναίκες στους άντρες (και ας μην το παραδέχονται)!

"Έχω πονοκέφαλο", "Τα λεφτά δεν έχουν καμία σημασία" και άλλα τέτοια!
Συνηθισμένα ψέματα που λένε οι γυναίκες στους άντρες (και ας μην το παραδέχονται)!



Φυσικά και το ψέμα δεν είναι μόνο προνόμιο των αντρών αλλά και των γυναικών επίσης! Τα περισσότερα από αυτά λέγονται προκειμένου να αποφευχθούν καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε τσακωμούς και φασαρίες χωρίς λόγο. 

Ας δούμε μερικά από τα πιο κοινά ψέματα που οι γυναίκες λένε και είναι σχεδόν απίθανο να παραδεχτούν!

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να διατυμπανίζουν πως μόνο η αγάπη μετράει σε αυτή τη ζωή και πως μόνο από έρωτα θα παντρευόντουσαν αλλά κακά τα ψέματα ποια δεν θα ήθελε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο;(!)
Στο μυαλό της σίγουρα περνάει το ενδεχόμενο πως η έλλειψη χρημάτων μπορεί να κάνει τη ζωή δύσκολη και δυστυχισμένη και εν τέλει να “καταστρέψει” μία σχέση.

Πολλές γυναίκες πραγματικά ότι σχέση και αν έχουν “χτίσει” με τα πεθερικά τους είναι απίθανο να παραδεχτούν πως κάτι τις χαλάει, πως κάτι δεν πάει καλά! Παραδέχοντας στον σύντροφό τους ότι δεν συμπαθούν τους γονείς του το θεωρούν μια κίνηση προσβλητική γι΄αυτό και κρατούν συναισθήματα τέτοιου τύπου στην αφάνεια.

Αδιαμφισβήτητα όλες σχεδόν οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν τα αθλητικά γεγονότα (τύπου αγώνας ποδοσφαίρου κτλ). Στην αρχή μιας σχέσης όμως αν ο σύντροφός τους αρέσκεται σε τέτοιου είδους δραστηριότητες τότε θα προσποιηθούν πως απολαμβάνουν και αυτές αυτό το θέαμα και με “έμφυτο ενθουσιασμό” και υπέρμετρη υπομονή θα κάνουν παρέα στον καναπέ με μπύρες και πίτσα και θα παρακολουθήσουν έναν αγώνα. Δεν θα επαναληφθεί πολλές φορές όμως!!! Μετά θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται τα πραγματικά συναισθήματα!!

Στην αρχή μιας σχέσης όλα είναι ιδανικά και τέλεια! Η γυναίκα είναι πρόθυμη να αναλάβει τα πάντα: Mαγείρεμα, πλύσιμο πιάτων, ρούχων, μάζεμα σπιτιού κτλ. Όλα αυτά για να αποδείξει πως είναι καλή σε όλα και πως η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά! Μετά από κάποιο καιρό όμως που θα έχει μπουχτίσει από όλες αυτές τις δραστηριότητες...κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του!

Πες την αλήθεια: Έχεις φταίξει ποτέ; Και αν μία στις χίλιες έχει γίνει αυτό...έχεις ζητήσει συγνώμη ποτέ;;; 
Θα κάνω διπλό flick flock αν μου απαντήσεις θετικά σε αυτό!
Δεν υπάρχει περίπτωση αρχικά να έχεις παραδεχτεί κάτι τέτοιο και κατά δεύτερον αποκλείεται να μην έχεις βρει χίλια και ένα επιχειρήματα για να στηρίξεις αυτό που πιστεύεις!

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν εξελιχτεί σε cool τυπάκια και αν πιάσουν τον σύντροφό τους να ξεφυλλίζει κανένα αντρικό περιοδικό με ημίγυμνες (και όχι μόνο) θα κάνουν σαν να μην τρέχει τίποτα! Η αλήθεια είναι πως από μέσα τους βράζουν και μη σου πω ότι το έχουν εκλάβει σαν “απιστία”! Αυτή η προσποίηση όμως γίνεται για έναν σκοπό: Για να αποδείξουν πως δεν είναι ανασφαλείς και ότι δεν ζηλεύουν..ααα και ότι δεν είναι ξενέρωτες και οπισθοδρομικές!

Αλήθεια είσαι ποτέ έτοιμη στην ώρα σου; Η αλήθεια είναι πως είτε ετοιμάζεσαι για κάποια υπερπαραγωγή έξοδο είτε για να πας μέχρι το περίπτερο θα κάνεις κάποια ώρα να ετοιμαστείς και φυσικά να αργήσεις χωρίς λόγο! Δεν ξέρω αν αυτό είναι ένα κοινό ελάττωμά όλων των γυναικών ή απλά το γεγονός ότι είσαι γυναίκα είναι τόσο απαιτητικό όσο κανένας άντρας δεν μπορεί να φανταστεί! Οπότε και φυσικό είναι όταν αυτός είναι έτοιμος και εσύ έχεις ακόμα πολύ δρόμο μπροστά σου να καταφεύγεις σε μερικά ψεματάκια  ότι δεν αργείς προκειμένου να τον ησυχάσεις!

Άραγε υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών;