8 outfit για γάμο που δεν θα σκεφτόσουν ποτέ να δοκιμάσεις

Για να μην καταλήξεις στην κλασική τουαλέτα.
8 outfit για γάμο που δεν θα σκεφτόσουν ποτέ να δοκιμάσεις



Είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη μαζέψει αρκετά προσκλητήρια γάμου! Από τη μια χαίρεσαι που ο κόσμος και οι γνωστοί σου παντρεύονται, από την άλλη όμως σκέφτεσαι τι θα φορέσεις σε τόσους γάμους. Πάρε εσύ τα δώρα σου, χαλάρωσε και όλα τα άλλα άφησε τα σε εμάς. Παρακάτω ακολουθούν 8 outfit που δεν θα φανταζόσουν ποτέ οτι θα δοκίμαζες ως καλεσμένη σε γάμο :

1. Συνδύασε μια pencil φούστα με ένα δαντελένιο τοπ :

Για μια chic εμφάνιση, πες ναι σε μια θηλυκή pencil φούστα και σε ένα δαντελένιο τοπ. Αν επιλέξεις παστελ χρώματα ακόμα καλύτερα γιατι θα κάνεις την εμφάνιση σου minimal και εντυπωσιακή μαζί.

2. Φόρεσε ένα peplum τοπ και ένα cropped παντελόνι :

Δεν υπάρχει πιο ιδιαίτερο και συγχρόνως θηλυκό τοπ από το peplum top. Eπειδή ομως αποτελεί ένα statement κομμάτι καλό θα ήταν να το συνδυάσεις με ένα απλό cropped παντελόνι. Τόλμησε το στη μαύρη εκδοχή του ή ακόμα καλύτερα παίξε με τα έντονα χρώματα.

3. Δοκίμασε ένα εντυπωσιακό jumpsuit :

Aν γενικά βαριέσαι τους πολλούς συνδυασμούς και θεωρείς ότι είναι μια βαρετή και κουραστική διαδικασία, τότε το ιδανικό outfit για εσένα αποτελείται από ένα ρούχο. Φυσικά αναφερόμαστε στο jumpsuit, που από μόνο του θεωρείται ένα total look. Επίλεξε την πιο ιδιαίτερη εκδοχή του και εντυπωσίασε τους πάντες!

4. Συνδύασε cropped top με maxi φούστα :

Θες οπωσδήποτε να φορέσεις το καινούργιο σου cropped top αλλά ντρέπεσαι; Απλά συνδύασε το με μια maxi φούστα (στο ίδιο χρώμα ή και όχι) και δημιούργησε το πιο stylish ντύσιμο.

5. Διάλεξε ένα cute coctail φόρεμα και συνδύασε το με flat :

Ξέφυγε από τα συνηθισμένα, άφησε τα ψηλοτάκουνα σου (για μια φορά στο σπίτι) και συνδύασε τα ίσια παπούτσια σου με ένα χαριτωμένο coctail φόρεμα. Για ένα ολοκληρωμένο look, παίξε με τα ιδιαίτερα αξεσουάρ και δώσε άλλο αέρα στο στιλ σου.

6. Συνδύασε το floral φόρεμα σου με ankle boots :

Δοκίμασε κάτι ξεχωριστό και δώσε μια πιο ροκ νότα στο floral φόρεμα σου. Αυτό θα γίνει μόνο αν φορέσεις ankle boots. Μια διαφορετική και ιδιαίτερη επιλογή για γάμο!

7.  Συνδύασε ένα slip φόρεμα με σανδάλια :

Aν θες να είσαι άνετη και συγχρόνως στιλάτη, δεν έχεις παρά να φορέσεις το πιο αέρινο και ρομαντικό slip φόρεμα και να το συνδυάσεις με statement σανδάλια. Ένα είναι το σίγουρο, θα χορεύεις μέχρι το πρωί και όλα αυτά με στιλ!

8. Για κάτι διαφορετικό συνδύασε ένα off-shoulder top με μια midi φούστα σε διάτρητο ύφασμα :

Aκόμα και ένα μονόχρωμο look, μπορεί να μεταμορφωθεί αν επιλέξεις ένα τοπ με έξω τους ώμους και μια φούστα που φτάνει με πολύ chic τρόπο στο γόνατο. Πάμε στοίχημα ότι θα πετύχεις ένα από τα πιο σικάτα look ever;

Τι λες; Εσύ ποιο θα δοκιμάσεις στον γάμο που είσαι καλεσμένη το Σ/Κ;

Πως να ντυθείς αν θεωρείς οτι τα πόδια σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο!