Χριστούγεννα στα VoltaFunTown!

Μία πόλη... 6 μαγικοί προορισμοί!
Χριστούγεννα στα VoltaFunTown!



Τα Χριστούγεννα για τα παιδιά είναι μια γιορτή λαμπερή, μαγική κάτι σαν... παραμύθι! Τα αμέτρητα φωτάκια, τα τραγούδια, ο στολισμός του δέντρου και φυσικά τα δώρα.Σε αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα, τα VoltaFunTown προσκαλούν και φέτος όλα τα παιδιά να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα χρωματίσουν και θα κερδίσουν!

Από τις 15 Δεκεμβρίου έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι μικροί επισκέπτες των VoltaFunTownθα εφοδιάζονται με μαρκαδόρους, ξυλομπογές, glitters και θα ζωγραφίζουν τα δικά τους χειροποίητα στολίδια. Στη συνέχεια θα στολίζουν τα δέντρα των πάρκων καιμε αυτό τον τρόπο, στις 31 Δεκεμβρίου τα VoltaFunTownθα είναι στολισμένα με μοναδικές δημιουργίες ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν απίθανα δώρα.

Η μαγεία όμως για τους μικρούς μας φίλους δεν σταματάει εδώ... Ατελείωτες βόλτες στο Carouselκαι στο τρενάκι, περιήγηση σε διάφορες πόλεις με το babykart, κόλπα και ακροβατικά στο τραμπολίνο, μυστική εξερεύνηση των εντυπωσιακών παιχνιδοκατασκευών, του πολύχρωμου μπισκοτόσπιτου και του πειρατικού καραβιού είναι μόνο κάποιες από τις δραστηριότητες των μαγικών ψυχαγωγικών πάρκων, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να βιώσουν μία αξέχαστη εμπειρία εικονικής πραγματικότηταςμε τοVRideκαι να μεταφερθούν σε έναν συναρπαστικό ψηφιακό κόσμο!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα σας μείνουν αξέχαστα γιατί τα VoltaFunTownγνωρίζουν πως να δημιουργούν τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις!

Σημεία συνάντησης: 
Volta FunTown: AthensMetroMall (2οςκαι 3οςόροφος), AthensHeart, Avenue, Μαρίνα Φλοίβου και Sports Park στα Σπάτα

Tags: