Έχει γενέθλια το παιδί σου; 10 tip για να διοργανώσεις το τέλειο πάρτι

Κι όμως γίνεται...
Έχει γενέθλια το παιδί σου; 10 tip για να διοργανώσεις το τέλειο πάρτι



Σε 2 μέρες ακριβώς ο γιός μου κλείνει τα 2 του χρόνια. Και τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να οργανώσω το πάρτι του γιατί όσο και αν τα πράγματα είναι δύσκολα δεν σημαίνει ότι σταματάει η ζωή και ειδικότερα των μικρών παιδιών.

Αν και εσύ είσαι στην ίδια κατάσταση, αλλά αγχώνεσαι, ακολουθούν 10 tip για να διοργανώσεις το τέλειο πάρτι που το παιδί σου θα θυμάται για χρόνια.

1. Γράψε σε ένα χαρτί τα άτομα που θα καλέσεις ακριβώς και σε ξεχωριστή λίστα τα παιδάκια που θα παρευρεθούν. Αυτό θα σε βοηθήσει να υπολογίσεις τόσο την ποσότητα του φαγητού, όσο και το πόσα καθίσματα και τραπέζια χρειάζεσαι.

2. Βρες από νωρίς, το θέμα του πάρτι. Εννοείται ως μπούσουλα θα έχεις τα comic και τους ήρωες που λατρεύει το παιδί σου, γιατί ποιος θέλει να δει την αμήχανη στιγμή που το παιδί θα στεναχωρηθεί γιατί δεν γνωρίζει ή δεν του αρέσει το θέμα που επέλεξες.

3. Φρόντισε για τους μικρούς καλεσμένους, να έχεις κάποια δωράκια καθώς φεύγουν. Δεν λέμε να μπεις σε περιττά έξοδα, αλλά ακόμα και μια σακουλίτσα με καραμέλες και αυτοκόλλητα, αρκούν για να φύγουν με το πιο μεγάλο χαμόγελο.

4. Δώσε σημασία στην διακόσμηση. Μια φορά τον χρόνο έχει γενέθλια του παιδί σου, γέμισε τον χώρο με μπαλόνια, κομφετί και διακόσμησε τους τοίχους. Στο συμμάζεμα μετά θα βοηθήσει όλη η οικογένεια.

5. Επειδή εσύ θα τρέχεις με τις ετοιμασίες και τα φαγητά, πες σε κάποιον να τραβάει φωτογραφίες. Πολλοί το ξεχνούν και μετά δεν έχουν καμία ανάμνηση παρά μόνο στο μυαλό.

6. Αν έχεις την δυνατότητα, προσέλαβε κάποιον που θα απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά. Η ζωγραφική στο πρόσωπο όσο και τα μαγικά θα τα ξετρελάνουν.

7. Έχε στο νου σου, ότι οι καλύτεροι φίλοι του παιδιού σου θα είναι 100% στο πάρτι. Αυτό θα του δώσει extra bonus χαράς την συγκεκριμένη μέρα.

8. Για να αποφύγεις τις περίεργες και άβολες στιγμές, καλό θα ήταν να ανοίξει τα δώρα του μετά το πάρτι. Δεν θα ήθελες μπροστά στους άλλους να λέει ότι δεν του αρέσουν οι επιλογές των καλεσμένων.

9. Πρόσεξε ιδιαίτερα την επιλογή του φαγητού. Για περισσότερη ευκολία φτιάξε ένα μπουφέ με πολλά και διαφορετικά φαγητά και finger food και πρόσεξε καλά να φτάσουν για όλους.

10. Πριν το πάρτι θα πρέπει να έχεις διαλέξει τι μουσική θα παίζει. Κάνε μια έξυπνη playlist και φρόντισε οι καλεσμένοι σου να χορέψουν με την ψυχή τους.

 

Διάβασε εδώ τους 9+1 λόγους για να χαρίσεις στο παιδί σου ένα αδερφάκι!