Σοκ! Ένας από του πιο ακριβούς γάμους στα χρονικά των γάμων είναι αυτός!

Κόστισε $2 εκατομμύρια δολλάρια !
Σοκ! Ένας από του πιο ακριβούς γάμους στα χρονικά των γάμων είναι αυτός!



Όλες ( ή σχεδόν όλες) οι γυναίκες ονειρευόμαστε αυτή τη στιγμή της ζωής μας που ο καλός μας θα μας κάνει πρόταση γάμου, θα ξεκινήσουμε την οργάνωση και επιτέλους θα έρθει αυτή η πολυπόθητη ημέρα. Η ημέρα του γάμου που κάνει καθεμία να νιώθει ξεχωριστή. Κάπως έτσι σίγουρα το φανταζόταν και η γεωργιανή 25χρονη Salome Kintsurashvili η οποία όχι μόνο παντρεύτηκε τον 23 χρονο Sargis Karapetyan αλλά ο γάμος αυτός κόστισε στον αρμένιο δισεκατομμυριούχο πεθερό της νύφης κοντά στα 2 εκατομμύρια δολλάρια! Πραγματικά θέλει μεγάλη προσπάθεια να ξοδέψεις τόσα πολλά σε ένα γάμο!

Ο γάμος του ζευγαριού διεξήχθη στη Μόσχα όπου και κατοικεί το ζευγάρι και συγκεκριμένα στο διάσημο εστιατόριο που γίνονται και οι ακριβότεροι γάμοι, Safisa.

Ο γαμπρός, Sargis Karapetyan είναι ο γιος του Samvel Karapetyan, του δισεκατομμυριούχου αρμένιου ο οποίος βρίσκεται στο νούμερο 28 στη λίστα Forbes της Ρωσίας.
Η οικογένεια  Karapetyan έχει στην κατοχή της μια επιχείρηση ακινήτων η οποία διαθέτει 33 εμπορικά κέντρα, τέσσερα συγκροτήματα γραφείων, και οκτώ ξενοδοχεία σε όλη τη Ρωσία.
Η περιουσία του αγγίζει περί τα 4 δισεκατομμύρια δολλάρια

Η νύφη από την άλλη διαθέτει δική της επιχίρηση με ρούχα vintage και την ονομασία "Bye By me". Καλεσμένοι εκτός από celebrities της ρωσικής τηλεόρασης ήταν και ο Πρόεδρος της Αρμενίας Serzh Sargisyanu. 

Τώρα αν θες στο περίπου να μάθεις που ξοδεύτηκαν τόσα χρήματα, απλά δες τις παρακάτω φωτογραφίες!

Η νύφη άλλαξε τρεις φορές εμφάνιση!Το νυφικό της ήταν Ellie Saab και μόνο τα διαμάντια που υπήρχαν πάνω σε αυτό υπολογίζονται πάνω από 200.000 δολλάρια!

Η τούρτα του γάμου!

Λουλούδια του γάμου

Καλεσμένος να τραγουδήσει στο πάρτυ ο Adam Levigne με τους Maroon 5! Κόστισαν περίπου 500.000-800.000 δολλάρια

Λιτή και απέρριτη διακόσμηση

Η νύφη με τη φίλη της . Η τιάρα που φορούσε ήταν από το Tiffanyw και έχει φορεθεί στην ταινία Great Gatsby. Κοστίζει κοντά στα 200.000 δολλάρια

Διακόσμηση

Η δεύτερη εμφάνιση της νύφης ήταν μια παραδοσιακή αρμένικη στολή. Η τρίτη ήταν ένα μεγαλοπρεπές φόρεμα της Alexandra Rich

H νύφη με παραδοσιακές χορεύτριες

Ο γαμπρός με παραδοσιακή στολή.

Ακόμη αναρωτιέσαι ;

Δες ακόμα: Wedding Decor Trends: Φέρε ιδέες από το εξωτερικό στο τραπέζι του γάμου σου!