Νύφη : Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά νυφικά παπούτσια που θα φορέσεις και μετά τον γάμο

Nude, λευκά, ροζ και ασημί αποχρώσεις θα σε συνοδέψουν στην ομορφότερη μέρα της ζωής σου...
Νύφη : Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά νυφικά παπούτσια που θα φορέσεις και μετά τον γάμο



Όσες από εμάς έχουμε παντρευτεί, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όσο σημαντική είναι η επιλογή του νυφικού, άλλο τόσο είναι και αυτή του παπουτσιού. Φυσικά μόλις βρείτε το σχέδιο του νυφικού φορέματος (που πάντα ονειρευόσασταν), πρέπει άμεσα να αποκτήσετε και τα παπούτσια, έτσι ώστε να μην έχετε πρόβλημα μετέπειτα με το μήκος του νυφικού.

Πολλές γυναίκες επιλέγουν τα παπούτσια τους με βάση με βάση του στιλ, του χρώματος αλλά και του υφάσματος του νυφικού. Από τη μια αυτό δεν είναι τελείως λάθος, αλλά από την άλλη το να διαλέξετε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι που δεν είναι στην ίδια απόχρωση με το νυφικό, δεν είναι λάθος, ίσα-ίσα μπορεί να αποδειχτεί στο τέλος πολύ εντυπωσιακό.

Τα παλιότερα χρόνια, σχεδόν όλες οι νύφες αγόραζαν ένα ζευγάρι νυφικά παπούτσια (πολύ συχνά σε λευκό χρώμα) το φορούσαν στο μυστήριο και στην δεξίωση, και αυτό ήταν, δεν το ξαναδοκίμαζαν ποτέ. Δεν είναι κρίμα;

Σήμερα, τα πράγματα έχουν κάπως αλλάξει, και οι νέες γυναίκες σκέφτονται πολύ διαφορετικά. Δηλαδή, τους νοιάζει το νυφικό παπούτσι, να το φορέσουν περισσότερες φορές και δεν θεωρούν σωστό να μένουν σε ένα κουτί, για πολλά, πολλά χρόνια.

Ευτυχώς για εμάς η αγορά είναι τεράστια και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε τα παπούτσια που ονειρεύεστε να φορέσετε στον γάμο σας. Να θυμάστε δεν είναι αναγκαίο να ψάχνετε παπούτσια μόνο στις νυφικές σειρές, αφού και στα πιο everyday σχέδια μπορείτε να βρείτε μικρούς ''θησαυρούς''.

Kλασικές γόβες, δετά πέδιλα, εναλλακτικά peep toe και statement strappy ψηλοτάκουνα, είναι λίγα από αυτά που θα σας απασχολήσουν και θα φόρεσε ξανά και ξανά από το πρωί στη δουλειά σας, μέχρι σε μια βραδινή έξοδο. Στην gallery που ακολουθεί, θα δείτε 20 ζευγάρια παπούτσια που θα φορέσετε στο γάμος σας και όχι μόνο...

Θες extra έμπνευση για τον γάμο σου; Τέλεια, πάρε από εδώ ιδέες από τις αγαπημένες σου σειρές.