Bridal : H Sarah Jessica Parker μοιράζεται εντυπωσιακά tip για να πετύχεις τον τέλειο και πιο στιλάτο γάμο

Τι λες; Θα τα την ακολουθήσεις;
Bridal :  H Sarah Jessica Parker μοιράζεται εντυπωσιακά tip για να πετύχεις τον τέλειο και πιο στιλάτο γάμο



Mετά την ανακοίνωση της Sarah Jessica Parker τον περασμένο Ιούνιο, ότι θα σχεδιάσει σειρά με νυφικά παπούτσια φαίνεται πως η αγαπημένη ηθοποιός και fashionista αγαπάει πολύ τόσο το θέμα γάμος όσο και όλη την διαδικασία που τον περιβάλλει.

Ποια μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το εντυπωσιακό και ονειρικό νυφικό Vivienne Westwoood που είχε φορέσει στην ταινία Sex and the city για τον γάμο της με τον Mr. Big; Και μόνο γι' αυτό τον λόγο αξίζει να μάθεις και εσύ όλα τα tip που προτείνει η στιλάτη ηθοποιός που μπορείς να ακολουθήσεις έτσι ώστε ο γάμος σου να μείνει για πάντα αξέχαστος.

Κάτι περισσότερο θα ξέρει η Sarah (που είναι και 18 χρόνια παντρεμένη με τον εξίσου ηθοποιό Matthew Broderick)...


 

1. Nα έχεις ανοιχτό μυαλό :

''Το να επιλέγεις το νυφικό σου είναι τεράστια απόφαση'' λέει η Sarah. Η προτασή της απλή : Αντιστάσου στον πειρασμό να διαλέξεις ένα νυφικό με την αγαπημένη σου σιλουέτα. Η ευκαιρία να δοκιμάσεις πολλά και διαφορετικά σχέδια είναι τώρα. Η τελική σου διαλογή μάλλον θα σε εκπλήξει...

2) Περίμενε γι' αυτό το ''Αυτό είναι το νυφικό μου'' συναίσθημα :

Επειδή οι γνώμες που θα ακούσεις για το νυφικό σου θα είναι πάρα πολλές, ακολούθησε απλά το ένστικτό σου. Θυμήσου ότι εσύ θα το φοράς για 8 και παραπάνω ώρες, άρα όταν νιώσεις το συναίσθημα του ότι βρήκες το νυφικό των ονείρων σου, απλά μην το αφήσεις να φύγει.

3) Ψάξε για ένα καλαίσθητο νυφικό από αυτό που είναι τώρα τάση :

'' Αν παντρευόμουν σήμερα, θα επέλεγα κάποιο νυφικό σε κρεμ απόχρωση, έτσι για να έχω αυτή την νυφική εμπειρία'', λέει η Sarah, η οποία προτίμησε μαύρο για τον δικό της γάμο. Επίσης προσθέτει '' Θα ήθελα το φόρεμα μου να έχει την αίσθηση του Oscar de la Renta, τσέπες κάτω από μέση, μεγάλη φούστα σε ταφτά ή σατέν ύφασμα. 

4) Δώσε μια ευκαιρία στο μπλε χρώμα :

Η Sarah όπως η ίδια μοιράστηκε, στον δικό της γάμο επέλεξε βελούδινες γόβες Robert Clergerie σε ανοιχτή μπλε απόχρωση. Αυτό αρκούσε για να κάνει την διαφορά. Το μπλε είναι κλασικό, chic και μια απρόσμενη επιλογή.

5) Ακολούθησε το retro και vintage στιλ :

Ειδικότερα τώρα που θα αρχίσουν οι φθινοπωρινοί και χειμωνιάτικοι γάμοι, διάλεξε ένα πανωφόρι το οποίο θα είναι σε retro και vintage στιλ, λεει η Sarah Jessica Parker. Eκτός από στιλάτη θα αποπνέεις ρομαντικό αέρα...

6) Aπευθύνσου σε επαγγελματιές :

H στιλάτη ηθοποιός τονίζει πως και η ίδια θα μπορούσε να κάνει το μακιγιάζ και τα μαλλιά μόνη της την ημέρα του γάμου της. Αλλά όταν θα υπάρχουν πολλές φωτογραφίες οι οποίες θα μείνουν και για πάντα, σου προτείνει να απευθυνθείς στους ειδικούς.

7) Διάλεξε μια νυφική ανθοδέσμη με υπέροχη μυρωδιά :

H Sarah Jessica Parker, λατρεύει τα κρίνα και τις γαρδένιες και επειδή αγαπούσε η μαμά της, αυτά διάλεξε την ωραιότερη στιγμή της ζωής της. Αν έχεις και εσύ μια μυρωδιά από λουλούδια που λατρεύεις ή σου θυμίζει κάτι, μην διστάσεις κράτησε τα σε μπουκέτα και θα δεις πόσο καθοριστικό ρόλο θα παίξει αυτή η μικρή λεπτομέρεια.

8) Επίλεξε τους καλεσμένους σου τόσο προσεχτικά όσο το μενού :

Ωραίο είναι να έχεις πολύ καλό φαγητό, αλλά οι καλεσμένοι είναι που θα σε κάνουν να περάσεις μοναδικά. Μαζί με τον μέλλοντα σύζυγο σου δείτε ξανά και ξανά τις λίστες σας και κάντε σωστές επιλογές.

9) Αν περάσεις εσύ καλά, θα περάσουν και όλοι οι καλεσμένοι σου το ίδιο :

Πολλά ζευγάρια χάνουν τον ίδιο τους τον γάμο μιας και κάνουν αμέτρητους γύρους για να πουν ένα γεια και να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους. Κατανοητό αυτό λέει η Parker, αλλά κάντε ένα βήμα δείτε την συνολική εικόνα και μην αγχώνεστε να είναι όλα τέλεια. Χαλαρώστε, ζήστε την κάθε στιγμή και θα δείτε και οι καλεσμένοι σας θα περάσουν μοναδικές στιγμές.

Τι λες; Σε βοήθησε καθόλου η Sarah Jessica Parker με τις συμβουλές της; 

Εμάς πάντως απόλυτα...

Θυμήσου εδώ, τότε που οι συντάκτριες του #followme είχαν δοκιμάσει τα πιο εντυπωσιακά νυφικά.