Αποτρίχωση με κερί μόνη στο σπίτι: Μάθε όλα τα μυστικά

Μικρά μυστικά που θα κάνουν την επιχείρηση "αποτρίχωση μόνη στο σπίτι" παιχνιδάκι
Αποτρίχωση με κερί μόνη στο σπίτι: Μάθε όλα τα μυστικά



Η αποτρίχωση με κερί στο σπίτι μπορεί να ακούγεται κάτι σας επικίνδυνες αποστολές αλλά πίστεψέ μας δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Με λίγη εξάσκηση και τις σωστές κινήσεις όλα θα πάνε τέλεια! Είσαι έτοιμη να ξεκινήσουμε;  

Όποιο μέσο κι αν έχεις επιλέξει για να κάνεις αποτρίχωση στο σπίτι τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις είναι τα ίδια ακριβώς. Άρα είτε έχεις ζεστό ή κρύο κερί είτε χαλάουα, ακόμη και ταινίες αποτρίχωση,ς οι κινήσεις που ακολουθούν ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις.

Μια ημέρα πριν θα πρέπει να κάνεις απολέπιση στο σώμα σου και φυσικά να επιμείνεις λίγο περισσότερο στα σημεία που θα κάνεις την αποτρίχωση.

Κάθε είδους ενυδατική κρέμα απαγορεύεται την ημέρα της αποτρίχωσης, ακόμη κι αν έχεις κάποια με την πιο ελαφριά υφή του πλανήτη. Ακόμη και το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Από το να μη γίνει σωστά η διαδικασία μέχρι να προκαλέσει ερεθισμούς.

Για να αποφύγεις τους ερεθισμούς, τις φλεγμονές ακόμη και τις μολύνσεις θα πρέπει να ξεκινήσεις τη διαδικασία απλώνοντας καθαρό οινόπνευμα στην περιοχή που πρόκειται να αποτριχώσεις.

Όποια μέθοδο κι αν έχεις επιλέξει φρόντισε να απλώσεις το προϊόν με φορά ίδια με αυτή της τρίχας. Ασκείς μια ελαφριά πίεση και στη συνέχεια τραβάς το κερί ή την ταινία προς την αντίθετη φορά και με γρήγορες κινήσεις για να μην έχεις έντονη την αίσθηση του πόνου.

Αν έχουν μείνει κάποιες μικρές τρίχες μπορείς πολύ απλά να τις αφαιρέσεις με το τσιμπιδάκι για τα φρύδια.

Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία της αποτρίχωσης, καθαρίζεις την περιοχή καλά και μετά ενυδατώνεις την περιοχή με μια πλούσια ενυδατική κρέμα με καταπραϋντική σύνθεση για να απαλύνεις κάθε ερεθισμός.