Το μόνο φαγητό με το οποίο μπορείς να ξυρίσεις τα πόδια σου

Και άφησε τον αφρό ξυρίσματος στην άκρη
Το μόνο φαγητό με το οποίο μπορείς να ξυρίσεις τα πόδια σου



Η πιο άχαρη περιόδος για τις γυναίκες ξεκίνησε και φυσικά αναφερόμαστε στην καθημερινή ανάγκη να ξυρίζουμε τα πόδια μας. Ειδικότερα για όλες εμάς που δεν έχουμε κάνει λέιζερ, το ξύρισμα αποτελεί ένα μικρό πονοκέφαλο, αφού και χρόνο μας παίρνει και ξέρουμε ότι αυτή η διαδικασία δεν θα τελειώσει ποτέ.

Αλλά τι να κάνουμε; Άνοιξη έχουμε, και τώρα που το αγαπημένο καλοκαίρι είναι εδώ, θέλουμε να δέιχνουμε τα πόδια μας, φορώντας τα πιο εντυπωσιακά φορέματα, σορτς και φούστες. Και κάπου εδώ, ερχόμαστε εμείς για να σου προτείνουμε να αντικαταστήσεις τον αφρό ξυρίσματος με ένα φαγητό. Κι όμως καλά διαβάζεις, μπορείς να μαντέψεις ποιο είναι;

3...2...1 το φαγητό που θα χρησιμοποιείς από εδώ και πέρα, δεν είναι άλλο από το λατρεμένο φυστικοβούτυρο. Λόγω ότι από μόνο του είναι κρεμώδες, μπορεί να απλωθεί πιο εύκολα στα πόδια σου, κάνοντας το ξύρισμα μια ευχάριστη διαδικασία.

Μετά το ξύρισμα θα νιώσεις τα πόδια σου σαφώς πιο απαλά και η μυρωδιά που θα αφήσει, θα είναι απλά λαχταριστή. Ένα βαζάκι στη ντουλάπι της κουζίνας σίγουρα έχεις, άρα ξεκίνα αμέσως τις δοκιμές!

Θέλεις λεπτή και τέλεια σιλουέτα; Αν ναι, τότε δες εδώ 8 προιόντα που θα αλλάξουν το σώμα σου!