Αποκριάτικο μακιγιάζ: Comic του Roy Lichtenstein

Είναι ιδανικό γιατί έχει ο,τι χρειάζεται ήδη στο νεσεσέρ σου!
Αποκριάτικο μακιγιάζ: Comic του Roy Lichtenstein



Δεν σου αρέσουν οι απόκριες γιατί τα θεωρείς κιτς. Οι φίλοι σου όμως επιμένουν και τελικά ενδίδεις. Τι θα κάνεις όμως που δεν είχες προετοιμαστεί και τώρα δεν έχεις στολή; Η καλύτερη λύση είναι να ντυθείς comic του Roy Lichtenstein. Είναι πρωτότυπο, σίγουρα δεν θα το έχει κάνει κάποια άλλη και δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα! Ίσως μόνο μια περούκα...

Για αρχή φτιάξε μια γερή βάση. Το πρόσωπό σου πρέπει να γίνει ματ, χωρίς ατέλειες οπότε μην κάνεις οικονομία στο foundation. Στη συνέχεια θα πάρεις το eyeliner σου, προτίμησε ή το υγρό ή σε τζελ μορφή που είναι πιο σταθερά από το μολύβι ματιών για να δημιουργήσεις το 2D εφέ. Βρες μια εικόνα από το Google του Roy Lichtenstein της επιλογής σου και αντίγραψε τις μαύρες γραμμές. Εγώ προτίμησα να βάψω τα φρύδια, να κάνω το περίγραμμα της σκιάς, το eyeliner, να τονίσω τη μύτη, τα μάγουλα, το πιγούνι και φυσικά τα χείλη. Βάλε μια έντονη σκιά στα μάτια χωρίς να βάλεις πολλές αποχρώσεις ώστε να έχεις ένα pop αποτέλεσμα. Το μωβ χρώμα είναι ιδανικό για αυτή τη περίπτωση. Για να τελειώσεις με τα μάτια πρόσθεσε και έντονες ψεύτικες βλεφαρίδες.

Χρωμάτισε τα χείλη με κόκκινο κραγιόν αφήνοντας ένα μικρό τετραγωνάκι στο κάτω χείλος το οποίο θα βάψεις άσπρο με μολύβι ματιών για να δώσει την γυαλάδα των comics.

Τέλος, με ένα κόκκινο μολύβι χειλιών κάνε όλες τις βούλες στο πρόσωπό σου. Η αλήθεια είναι πως εκεί θα χρειαστείς λίγη υπομονή! Το καλύτερο είναι να συνεχίσεις το μακιγιάζ μέχρι τον λαιμό ώστε να μην φαίνεται ότι απλά έβαλες μια μάσκα αλλά βγήκες ολόκληρη από έργο τέχνης του Lichtenstein.