29 beauty looks της Hailey Baldwin που ζηλέψαμε

Είναι από τις πιο όμορφες του Hollywood
29 beauty looks της Hailey Baldwin που ζηλέψαμε



Η Hailey Βaldwin, συγκαταλέγεται στα νέα ανερχόμενα αστέρια στο Hollywood, μαζί με τις Kendall Jenner , Gigi και Bella Hadid. Από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές, που τα περισσότερα fashion sites σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, σχολιάζουν με σχόλια θαυμασμού τις στιλιστικές και beauty επιλογές της. Εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε στο beauty κομμάτι, που το natural στοιχείο πρωταγωνιστεί σε κάθε της εμφάνιση!

Το μακιγιάζ που επιλέγει κάθε φορά είναι σε γήινες και φυσικές αποχρώσεις, αφού είναι τόσο όμορφη από μόνη της που δεν χρειάζεται πολλά! Πάντα προσεγμένη, χωρίς κανένα ψεγάδι να χαλάει την όμορφη εικόνα της, η Hailey Baldwin, είναι το νέο μας icon, που θα αντιγράψουμε…!

Την έχουμε δει σε διάφορες εκδοχές, ως κατάξανθη, μελαχρινή, καστανόξανθη, με καρέ μαλλιά, με αφέλειες και η αλήθεια είναι, πως μας αρέσει σε όλες. Σε ότι αφορά το μακιγιάζ, αυτό που τονίζει περισσότερο είναι οι πυκνές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες της. Προτιμά να τονίζει περισσότερο τα μάτια της, και κινείτε σε nude αποχρώσεις σε ότι αφορά τα χείλη της! Έτσι λοιπόν, επειδή μας αρέσει αρκετά, ξεχωρίσαμε τις αγαπημένες σε εμάς δημόσιες εμφανίσεις της, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον! Δες όλες τις εκδοχές της Hailey Baldwin, στην gallery που ακολουθεί!