Τα λάθη στο μακιγιάζ σου, που σε κάνουν να δείχνεις κουρασμένη

Και όμως ακόμα και αν δεν το ήξερες κάνεις, και μάλιστα πολλά!
Τα λάθη στο μακιγιάζ σου, που σε κάνουν να δείχνεις κουρασμένη



  • Ξεχνάς την ενυδατική.

Ναι, το ξηρό δέρμα σε κάνει να δείχνεις κουρασμένη. Διάλεξε μία ενυδατική για να επαναφέρεις τη φρεσκάδα του δέρματος σου.

  • Δεν βάζεις σωστά το foundation (η δεν φοράς καθόλου).

Αν δεν απλώσεις foundation ενώ έχεις βάλει μάσκαρα το δέρμα σου θα δείχνει άτονο και χλωμό.Βρες το χρώμα που ταιριάζει στο χρώμα του δέρματός σου και άπλωσέ το σε ολόκληρο το πρόσωπο.

  • Ξεχνάς το ρουζ.

Απουσία χρώματος = άτονο και κουρασμένο δέρμα. Αν θες να βαφτείς, σιγουρέψου πως δεν έχεις ξεχάσει την ενυδατική, το foundation, τη μάσκαρα και τη σωστή ποσότητα ρουζ. Ξεκίνα από τα μήλα και άπλωσε προς τα πάνω, με φορά προς τις ρίζες των μαλλιών.

  • To παρακάνεις με το eyeliner.

Αν το παρακάνεις με το eyeliner, τα μάτια σου θα δείχνουν μικρότερα και κουρασμένα. Συν του ότι αν είσαι πράγματι κουρασμένη και έχεις μαύρους κύκλους, το μαύρο eyeliner θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο πρόβλημα.

  • Δεν ανανεώνεις το μακιγιάζ μέσα στη μέρα.

Καλύτερα να μην φορέσεις καν μακιγιάζ αν δεν σκοπεύεις να το ανανεώσεις μέσα στη μέρα.Καθαρίσεις τυχόν μαύρα υπολείμματα ή μουτζούρες που έχουν μείνει στα μάτια από το μολύβι ή το eyeliner, να ανανεώσεις το concealer κάτω από τα μάτια σου ή σε άλλα προβληματικά σημεία και να βουρτσίσεις τα φρύδια σου. Θα δείξεις ανανεωμένη στο λεπτό.