Big eyelashes! 10 mascara, για τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

The bigger, the better…!
Big eyelashes! 10 mascara, για τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες!



Οι βλεφαρίδες για εμάς το κορίτσια είναι ο άσος στο μανίκι μας. Και πιο συγκεκριμένα οι έντονες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες, που κάνουν το βλέμμα μας να μαγνητίζει! Εκτός από τις ψεύτικες βλεφαρίδες, που ταλαιπωρούν τις δικές μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, υπάρχει τρόπος και προϊόντα, που θα κάνουν τις δικές σου βλεφαρίδες να μοιάζουν σαν ψεύτικες.

Πως θα το κάνεις σωστά; Αρχικά όπως τα μαλλιά μας χρειάζονται φροντίδα και περιποίηση, έτσι γίνεται και με τις βλεφαρίδες. Καλό θα είναι, πριν κοιμηθείς να περνάς στις βλεφαρίδες σου αμυγδαλέλαιο. Κάντο για κάποιο χρονικό διάστημα, και η διαφορά που θα δεις θα είναι κυρίως στην πυκνότητα των βλεφαρίδων σου.

Επόμενο βήμα είναι η σωστή χρήση της μάσκαρας, και η σωστή μάσκαρα! Όταν βάζεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου φρόντισε να το κάνεις προσεκτικά και με τρόπο. Δηλαδή προσπάθησε να τονίσεις για αρχή την ρίζα της βλεφαρίδας σου, με στόχο να δημιουργήσεις την καμπύλη που όλες αγαπάμε. Στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε mascara, λίγες από αυτές θα δώσουν το αποτέλεσμα που εσύ επιθυμείς. Δες τις 10 καλύτερες παρακάτω!