Καλό μήνα! Καιρός για νέο make-up (τα 10 καλύτερα)

Γιατί, πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο και θέλουμε να το πάρουμε!
Καλό μήνα! Καιρός για νέο make-up (τα 10 καλύτερα)



Το make up ή αλλιώς η βάση του μακιγιάζ σου είναι το Α και το Ω του beauty look σου. Είναι το πιο σημαντικό item του μακιγιάζ, αφού κάνει την επιδερμίδα σου λεία, καθαρή και λαμπερή. Το μόνο που πρέπει να κάνεις από τη μεριά σου για να επιλέξεις το σωστό make up είναι να  γνωρίζεις το χρώμα και τον τύπο της επιδερμίδας σου. Ανάλογα με το τι χρειάζεται το πρόσωπό σου θα κριθεί και τι βάση θα χρησιμοποιήσεις. Σημαντικό πάντως είναι ότι όταν είσαι μπερδεμένη (και λογικό είναι με τόσα προϊόντα), να ρωτάς και κάποιον ειδικό. 

Φρόντισε η απόχρωση που θα επιλέξεις να είναι η κατάλληλη για σένα, και ο τύπος του make up κατάλληλος για το πρόσωπό σου. Για παράδειγμα, εάν έχεις πρόβλημα ακμής η βάση που θα χρησιμοποιήσεις θα είναι κατάλληλη για να καλύψει τα σημάδια στο πρόσωπό σου. Αν πάλι η επιδερμίδα σου δεν χρειάζεται πολλά, θα προτιμήσεις  ένα ελαφρύ make up έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και λαμπερό!

Δώσε βάση στην τοποθέτηση! Μην χρησιμοποιείς πολύ ποσότητα, με μια μικρή δόση ενός καλού make up, μπορούν να γίνουν θαύματα! 

Παρακάτω, δες 10 βάσεις που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου!