Kραγιόν 2017: 14 σκούρα κραγιόν για το τέλειο beauty look

Ανανέωσε την συλλογή σου ΤΩΡΑ
Kραγιόν 2017: 14 σκούρα κραγιόν για το τέλειο beauty look



Όταν ο καιρός είναι μουντός και βροχερός, ένα πράγμα σκεφτόμαστε εμείς τα κορίτσια. Ότι άμεσα χρειαζόμαστε μια μίνι ανανέωση στα καλλυντικά μας και συγκεκριμένα στα κραγιόν μας. Όπως είναι λογικό, χρώματα όπως το ροζ, το πορτοκαλί και άλλα καλοκαιρινά βγαίνουν από το προσκήνιο για να κάνουν χώρο για τις σκουρες αποχρώσεις. 

Μπορντό και σκούρο κόκκινο πρέπει άμεσα να γίνουν ένα με τα χείλη σου, υποδέχωντας τις φετινές γιορτές με τον πιο ζεστό και όμορφο τρόπο.

Είτε έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα είτε πιο σταρένια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου πηγαίνει κάποιο σκούρο κραγιόν. Με ένα μαγικό τρόπο θα κάνει το πρόσωπο σου πιο ενδιαφέρον και εσύ θα μπεις στο απόλυτο χειμωνιάτικο mood. 

- Για ένα πιο edgy και φρέσκο look πέρασε ένα σκούρο κραγιόν της επιλογής σου και άφησε τα μάτια σου απλά. Για παράδειγμα πέρασε 2 στρώσεις μάσκαρα και είσαι έτοιμη!

- Πριν βάλεις οποιοδήποτε κραγιόν, δώσε αρκετή σημασία στο περίγραμμα. Καλό θα είναι να είναι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν, έτσι ώστε να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα και τα χείλη σου να μοιάζουν πιο ζουμερά.

- Όταν έρθει η στιγμή να αγοράσεις κάποιο σκούρο κραγιόν, δοκίμασε το. Θα εκπλαγείς με το πόσες αποχρώσεις υπάρχουν εκεί έξω. Δεν θα θες να πέσεις σε εκείνη που δεν σε κολακεύει και τόσο.

Στην gallery που ακολουθεί check όλα τα σκούρα κραγιόν που σίγουρα θα θέλεις να αποκτήσεις!

12 celebrities 12 top knot για να αντιγράψεις τώρα!