Έχεις μικρά μάτια; Δες πως θα τα κάνεις να δείχνουν μεγαλύτερα!

Με 5 απλά και εύκολα βήματα, αποκτάς τα μάτια που ονειρευούσουν…
Έχεις μικρά μάτια; Δες πως θα τα κάνεις να δείχνουν μεγαλύτερα!



 Τα μάτια, είναι το μόνο χαρακτηριστικό του προσώπου μας, που πρέπει να αναδεικνύουμε παραπάνω. Αυτό που πρέπει να γίνεται είναι να καταφέρεις να τους μαγνητίζεις όλους με το βλέμμα σου, και να τους κάνεις να παραμιλούν! Πως θα γίνει αυτό; Υπάρχουν 5 απλοί τρόποι για να μεταμορφώσεις το βλέμμα και τα μάτια σου κάνοντάς τα το πιο ωραίο σημείο του προσώπου σου…

Φρύδια.

Το βασικό για να φαίνεται το μάτι μεγαλύτερο είναι τα σωστά φρύδια. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πολύ λεπτά, άλλωστε τα χοντρά φρύδια δίνουν τύπο. Αυτό που χρειάζεται είναι να είναι περιποιημένα πάντα. Μην αφήνεις ποτέ τις μικρές τριχούλες που βγαίνουν. Όποτε βλέπεις μία βγάζε την και μην το κάνεις πρόγραμμα για μια φορά την εβδομάδα.

Κονσίλερ.

Ένα καλό κονσίλερ για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους είναι αρκετό. Όταν έχεις μαύρους κύκλους τραβούν την προσοχή και θαμπώνουν το μάτι. Ακόμα και να μην έχεις το πρόβλημα των κύκλων, το κονσίλερ θα φωτίσει το βλέμμα σου πάρα πολύ.

Βάλε την σωστή σκιά ματιών.

Επέλεξε μια ανοιχτόχρωμη σκιά για όλο το βλέφαρο μέχρι τα φρύδια. Ιδανικό χρώμα είναι το μπεζ. Κάνε με μια πιο σκούρα σκιά μια ωραία γωνία φροντίζοντας να τη σβήσεις καλά με μια πιο ανοιχτόχρωμη, προς τη μέση του βλεφάρου.

Μεγάλες και έντονες βλεφαρίδες.

Οι βλεφαρίδες παίζουν το σημαντικότερο ρόλο στο βλέμμα. Φρόντισε να περάσεις τουλάχιστον δύο στρώσεις μάσκα τις βλεφαρίδες σου τονίζοντας περισσότερο τις εξωτερικές. Η μάσκαρα θα ενισχύσει το βλέμμα σου και θα μεγαλώσει σημαντικά τα μάτια σου.

Βάλε λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο.

Το λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο έχει την τάση να μεγαλώνει τα μάτια σου. Ιδανικό make up για να δείξει το βλέμμα σου βαθύ και τα μάτια σου μεγαλύτερα είναι να κάνεις ένα απαλό smoky eye σε γήινες αποχρώσεις , μπόλικη μάσκαρα, τονισμένα σωστά φρύδια και ολοκληρώνεις με λευκό μολύβι εσωτερικό του κάτω βλέφαρού σου. Σίγουρα θα δεις διαφορά στο βλέμμα σου και θα κάνεις τους υπόλοιπους να μην ξεκολλάνε  από τα μάτια σου!

Αν το αδύνατο σημείο στο πρόσωπό σου είναι τα χείλη σου, δες εδώ πως να τα αναδείξεις!