9 μάσκες ομορφιάς για το πιο λαμπερό και νεανικό δέρμα

Με 5 λεπτά μέσο όρο αναμονής, όλα αλλάζουν...



Τόσο ο ήλιος όσο και το καθημερινό μακιγιάζ, κάνουν το δέρμα μας να δείχνει αφυδατωμένο και θαμπό. Πάρε τώρα την κατάσταση στα χέρια σου και άλλαξε τα όλα σε μόλις 5 λεπτά. Και πώς θα γίνει αυτό; Με τις μάσκες ομορφιάς που υπόσχονται να κάνουν την επιδερμίδα σου λαμπερή και νεανική. Αν είσαι πρωτάρα στο beauty κομμάτι και δεν ξέρεις ποια μάσκα είναι ιδανική για το πρόσωπο και την επιδερμίδα σου, μην αγχώνεσαι. Στην αρχή ρώτησε έναν ειδικό, μάθε τον τύπο της επιδερμίδας σου και μετά ξεκίνησε. Και μόνο η διαδικασία, θα σου φτιάξει την διάθεση!

What to do:

Πριν βάλεις οποιαδήποτε μάσκα στο πρόσωπο σου, φρόντισε το δέρμα σου να είναι καθαρό και γιατι όχι πριν να μην έχεις κάνει ένα scrub. Με αυτό τον τρόπο, το δέρμα σου θα δεχτεί καλύτερα τη μάσκα και τα συστατικά που περιέχει μέσα θα απορροφηθούν άμεσα σε μόλις λίγα λεπτά. Είναι κανόνας!

Σε συνδυασμό με την καλή διατροφή και την προστασία από τον ήλιο, προμηθεύσου μάσκες ομορφιάς που ταιριάζουν στον τύπο του δέρματος σου και κάνε την διαφορά. Μπορείς, είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις. 

Στην gallery που ακολουθεί, δες τις πιο αποτελεσματικές μάσκες ever!

Ζέστη; 7 τρόποι να κρατήσεις το κραγιόν σου σταθερό!