Ομορφιά 2016 : Ξεκίνησε τη Δευτέρα σου με τα πιο σέξι lip gloss (ρεπορτάζ αγοράς)

Kiss me baby, one more time...
Ομορφιά 2016 : Ξεκίνησε τη Δευτέρα σου με τα πιο σέξι lip gloss (ρεπορτάζ αγοράς)



Aν με ρωτούσες ποιο σημείο του προσώπου θεωρώ σούπερ σέξι, μια θα ήταν η απάντηση μου : Mα φυσικά, τα χείλη.

Όποιο μέγεθος και σχήμα και αν έχουν με λιγο μολύβι χειλιών και με τα κατάλληλα προιόντα ομορφιάς, μπορούν σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα να γίνουν ακαταμάχητα και εντυπωσιακά. Σήμερα λοιπόν που είναι Δευτέρα - και το Σ/Κ μάλλον ξεκούρασες το δέρμα σου μη επιλέγοντας έντονο μακιγιάζ - κάνε την διαφορά και άπλωσε στα χείλη σου μια μεγάλη ποσότητα lip gloss. 

Σε όποια απόχρωση σου αρέσει και σου ταιριάζει, από εκείνη που θα μεταμορφώσει τα χείλη σου nude ή ακόμα και σε ροζ, διάλεξε το πιο σέξι lip gloss και βρες την παιχνιδιάρικη και girly πλευρά σου. 

Αν πάλι είσαι από τις γυναίκες που σου αρέσει το lip gloss γιατι απλά το θεωρείς ενοχλητικό και τα μαλλιά σου κολλάνε πάνω στα χείλη, κάνε μια εξαίρεση σήμερα (άντε, βάλε μόνο μια μικρή ποσότητα) και δες τα χείλη σου, έτσι όπως δεν τα έχεις ξαναδει ποτέ. Ζουμερά, σέξι και με extra όγκο!

Gigi Hadid, Selena Gomez αλλά και Kendall Jenner είναι λίγα από τα κορίτσια που δεν κάνουν βήμα χωρίς τα αγαπημένα τους lip gloss και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν από το σπίτι, αν δεν έχουν βάλει στην τσάντα τους μια ή και 2 διαφορετικές αποχρώσεις

Στην gallery που ακολουθεί δες τώρα ποια lip gloss θα κάνουν ακόμα πιο σέξι, τα χείλη σου!

Μάθε ποια σέρουμ πρέπει να δοκιμάσεις asap. Shhh, είναι μυστικό!