Φωτοσκίαση για αρχάριες: Απόκτησε τις γωνίες που πάντα ήθελες

Γίνε και εσύ expert στο μακιγιάζ.
Φωτοσκίαση για αρχάριες: Απόκτησε τις γωνίες που πάντα ήθελες



Η φωτοσκίαση υπάρχει πάρα πολλά χρόνια. Βέβαια η Kim Kardashian ήταν αυτή που το έκανε popular. Έχει ανεβάσει στο παρελθόν μερικές φωτογραφίες από το contouring που κάνει στο πρόσωπό της. Με την φωτοσκίαση μπορείς να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου αλλά μπορείς και να τα αλλάξεις. Βέβαια αν είσαι αρχάρια σου προτείνω να συμφιλιωθείς με την τεχνική χρησιμοποιώντας μόνο bronzer σε πούδρα που είναι πιο εύκολο. Μόλις καταλάβεις την τεχνική μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα προϊόντα σε στικ/υγρά, concealer και highlighter. Παρακάτω η Λόις, make-up artist, θα σου δείξει πως μπορείς να το κάνεις.

Τόνισε τα ζυγωματικά σου βάζοντας bronzer κάτω από το κόκκαλο. Άπλωσε μια γραμμή και σβήσε την με το πινέλο για να μην φαίνεται τόσο έντονα.

Κάνε τις γωνίες σου ακόμα πιο έντονες βάζοντας το bronzer και στη γραμμή του σαγονιού σου. Για άλλη μια φορά μην ξεχάσεις το καλό blending ώστε το αποτέλεσμα να είναι διακριτικό.

Ναι, μπορείς να κάνεις και την μύτη σου να φαίνεται πιο λεπτή. Άπλωσε το bronzer στα πλαϊνά και στο κάτω μέρος της μύτης.

Τέλος, βάλε λίγο bronzer και πάνω από τους κροτάφους και το πρόσωπό σου θα φαίνεται πιο αδύνατο.

Voilà!