Βαριέσαι την περιποίηση; Τα beauty tips που θα σε σώσουν

Μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη!
Βαριέσαι την περιποίηση; Τα beauty tips που θα σε σώσουν



Πριν πιάσω την δουλειά σαν beauty editor και πριν ακόμα ξεκινήσω το κανάλι μου στο YouTube που έχει θέματα ομορφιάς, δεν έβαζα ούτε καν κρέμα ενυδατική που είναι το πιο απλό πράγμα απ' όλη την ρουτίνα ομορφιάς.

Έπεφτα πάρα πολλές φορές για ύπνο με το μακιγιάζ μου, δεν ήξερα τι είναι το serum, τι είναι το primer και εννοείται το μακιγιάζ μου δεν ήταν ποτέ ολοκληρωμένο γιατί φρύδια και contouring δεν έκανα.

Για να μην είσαι όμως και απεριποίητη υπάρχουν κάποια απλά κόλπα για να σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις και εσύ μια είδους ρουτίνα ομορφιάς.

► Φύλαξε το ντεμακιγιάζ σου στο κομοδίνο για να μην έχεις καμία δικαιολογία να μην ξεβαφτείς. Εγώ αυτό που έκανα καμιά φορά, έβαζα τις πυτζάμες, σκεπαζόμουν με το πάπλωμα, έκλεινα τα φώτα και έβγαζα έτσι το ντεμακιγιάζ. Έτσι βαριόμουν λιγότερο να ξεβαφτώ γιατί είχα την αίσθηση πως ήδη είχα πέσει για ύπνο.

► Αν έχει χαλάσει το μανικιούρ σου στις άκρες κάλυψέ το με glitter βερνίκι νυχιών. Κάνε ένα ombre δηλαδή. Το glitter στεγνώνει πιο γρήγορα και διαρκεί περισσότερο.

► Θεωρητικά όταν απλώνεις τις κρέμες και τα σέρουμ στο πρόσωπό σου πρέπει να περιμένεις να τα απορροφήσει πρώτα η επιδερμίδα μέχρι να απλώσεις την επόμενη κρέμα. Ποιος έχει όμως χρόνος γι' αυτό; Βάλε το σεσουάρ στην κρύα σκάλα και στέγνωσε έτσι το πρόσωπό σου.

► Ξύπνησες και δεν έχεις καμία όρεξη να αφιερώσεις ολόκληρη ώρα για το μακιγιάζ σου; Βάψε το βλέφαρο, τα ζυγωματικά και τα χείλη με ένα απαλό κραγιόν. Για να μην είναι φυσικά τόσο έντονο το χρώμα τρίψε με τα δάχτυλά σου μέχρι να πετύχεις την τέλεια απόχρωση.

► Αν έχει βγει η ρίζα σου και δεν έχεις πάει ακόμα στο κομμωτήριο μπορείς να της κρεπάρεις. Θα δεις μεγάλη διαφορά!