Τι κάνεις λάθος όταν βάζεις το κραγιόν

Τέλεια χείλη με τις καλύτερες συμβουλές!
Τι κάνεις λάθος όταν βάζεις το κραγιόν



Τα χείλη είναι από τα πιο αισθησιακά σημεία του σώματος οπότε είναι σημαντικό να τους δίνεις την κατάλληλη προσοχή. Λατρεύεις το κραγιόν αλλά δεν έχεις καταφέρεις ποτέ να το βάλεις τόσο ωραία σαν τις celebrities στο κόκκινο χαλί. Η αλήθεια είναι πως η εφαρμογή του κραγιόν είναι τέχνη και πολύ πιο περίπλοκο απ'όσο νομίζεις. Διάβασε παρακάτω τι είναι αυτό που κάνεις λάθος.

 

Δεν κάνεις απολέπιση στα χείλη σου. Δεν χρειάζεται μόνο η επιδερμίδα σου απολέπιση, για τέλεια σαρκώδη χείλη πρέπει να φροντίσεις και τα χείλη σου. Μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου απολεπιστικό με μαύρη ζάχαρη και ελαιόλαδο. Τρίψε μέχρι να σου φύγουν τα πετσάκια.

Δεν κάνεις περίγραμμα. Όταν βάζεις το κραγιόν, ειδικά το σκούρο πρέπει να κάνεις το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών ώστε να είναι πιο ξεκάθαρη η γραμμή αλλά να κρατήσει και το χρώμα στη θέση του.

Δεν βάφεις τα γωνίες των χειλιών σου. Δεν βάζεις το κραγιόν μόνο εκεί που φτάνει, άνοιξε το στόμα σου και γέμισε και τις γωνίες για ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Δεν τα ενυδατώνεις. Εκτός από απολέπιση είναι σημαντικό να ενυδατώνεις και τα χείλη ώστε να είναι μαλακά. Όταν είναι ενυδατωμένα αποφεύγεις και τα πετσάκια.

Περνάς μία στρώση μόνη. Όπως και με τις σκιές, δεν μπορείς να βάλεις μόνο μία στρώση. Ο καλύτερος τρόπος είναι να περάσεις αρκετές, να ακουμπήσεις τα χείλη σε μια χαρτοπετσέτα και να ξαναπεράσεις άλλη μία στρώση.