Τι είναι το toner και τι κάνει στο πρόσωπό σου

Ένα βήμα που πρέπει να προσθέσεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου.
Τι είναι το toner και τι κάνει στο πρόσωπό σου



Αν ασχολείσαι έστω και λίγο με τον χώρο της ομορφιάς θα έχεις ακούσει σίγουρα το προϊόν, toner. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή στις λάτρεις ομορφιάς που τα προτιμούν στην καθημερινή ρουτίνα τους. Βέβαια δεν σημαίνει πως γνωρίζουν όλοι τι είναι γι' αυτό και φαντάζομαι βρίσκεσαι εδώ. Εκτός από τις ιδιότητες ενός toner θα βρεις και τα καλύτερα της αγοράς ώστε να προσθέσεις και εσύ ένα βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Τι κάνει το toner στο πρόσωπό σου

Μια ρουτίνα ομορφιάς ξεκινάει από τον καθαρισμό και μετά ακολουθούν το toner με την ενυδατική κρέμα. Πολλές γυναίκες όμως τείνουν να παραμελούν αυτό το βήμα αν και μπορεί να βοηθήσει αρκετά το δέρμα ανάλογα με τις ιδιότητές του που αναγράφονται στη συσκευασία κάθε προϊόντος.

● Φρεσκάδα

Τα toners μπορούν να αφαιρέσουν υπολείμματα από το μακιγιάζ που δεν κατάφερες να καθαρίσεις αρχικά. Επίσης παρέχουν μια αίσθηση φρεσκάδα και δροσιάς όταν βγαίνεις από το καυτό μπάνιο ή και το καλοκαίρι που το δέρμα σου τείνει να ιδρώνει.

● Ανανέωση

Τα toner που περιέχουν βιταμίνες Α, C και Ε μπορούν να αναζωογονήσουν το δέρμα και να βοηθήσουν την παραγωγή νέων κυττάρων.

● Ενυδάτωση

Ο καθαρισμός του προσώπου μπορεί να αφαιρέσει ένα μεγάλο μέρος της υγρασίας του δέρματος. Τα toner μπορούν να αντικαταστήσουν αυτή την υγρασία που σου λείπει με αποτέλεσμα να μην ερεθίζεται εύκολα το πρόσωπο. 

● Μειώνει τους πόρους

Χρησιμοποιώντας ένα toner που περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων σφίγγουν οι πόροι. Αυτό θα βοηθήσει να αποφύγεις τα σπυράκια και τις κηλίδες στο πρόσωπο. Συνήθως αυτά τα toner περιέχουν οινόπνευμα οπότε δεν πρέπει να κάνεις υπερβολική χρήση και πάντα να ενυδατώνεις μετά το πρόσωπο.