Συμβουλές ομορφιάς πριν την αλλαγή του χρόνου

Για να είσαι λαμπερή όλες τις ημέρες!



Πλησιάζει η μέρα όπου θα είσαι δώδεκα ώρες πάνω σε τακούνια (μπορεί και παραπάνω, μπορεί και λιγότερο), που θα χαμογελάς συνέχεια και θα είσαι συνέχεια με κόσμο. Τι σημαίνει αυτό; Θα είσαι τόσες ώρες στο επίκεντρο της προσοχής (μιας και είσαι γυναίκα) οπότε πρέπει να είσαι ξεκούραστη και λαμπερή.

Όλη η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου! Ναι, το μακιγιάζ μπορεί να σου τονίσει τα καλά χαρακτηριστικά αλλά την πραγματική λάμψη δεν μπορεί να την δημιουργήσει κανένα καλλυντικό. Για να το πετύχεις αυτό μπορείς να κάνεις μερικά απλά βήματα για να βοηθήσεις την ομορφιά που κρύβεις μέσα σου, να εμφανιστεί.

►Κάνε όλες τις περιποιήσεις όπως την απολέπιση, τουλάχιστον μία μέρα πριν από τα Χριστούγεννα ή την αλλαγή του χρόνου ώστε να έχουν φύγει όλες οι τυχόν κοκκινίλες/σπυράκια και να μπορείς όντως να χαλαρώσεις.

►Έχεις να κάνεις μανικιούρ ή να πας στο κομμωτήριο; Κλείσε ραντεβού μια βδομάδα πριν τις γιορτές ώστε η αισθητικός ή η κομμώτρια να μην βιάζεται να σε προλάβει γιατί έχει και άλλες πελάτισσες να εξυπηρετήσει.

►Κάνε εξάσκηση από τώρα για να πετύχεις το μακιγιάζ που θέλεις για να μην βαφτείς πριν το δείπνο και δεν βγει όπως το θέλεις με αποτέλεσμα να πρέπει να ξεβαφτείς. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο και θα πας με νεύρα στο δείπνο. Το ίδιο κάνε με τα μαλλιά σου.

►Βάλε το αγόρι σου ή δελέασε τουλάχιστον κάποιον άλλο κοντινό σου να κάνει σου μασάζ. Θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστείς οπότε θα έχεις ενέργεια για την δύσκολη μέρα που θα ακολουθήσει.

►Βάλε μια μάσκα προσώπου το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο και μετά μια ενυδατική. Θα ξυπνήσεις το πρωί με φρέσκο δέρμα και χωρίς μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.