Ξέμεινες από ξεβαφτικό; 9 φυσικοί τρόποι ντεμακιγιάζ!

Που θα γίνουν συνήθεια!
Ξέμεινες από ξεβαφτικό; 9 φυσικοί τρόποι ντεμακιγιάζ!



Έχεις πάει ταξίδι με τον σύντροφό σου. Έχεις ένα ΣΚ για να χαλαρώσεις. Yeiii! Φτάνεις στο ξενοδοχείο και βγάζεις τα πράγματα σου από την βαλίτσα και συνειδητοποιείς ότι ξέχασες το ξεβαφτικό σου. Oops! Και τώρα; Κανένα πρόβλημα. Αν έχεις ένα από τα παρακάτω προϊόντα τότε σώθηκες. Και μη σου πω να το υιοθετήσεις κιόλας και γενικότερα!

Aβοκάντο
Ήξερες ότι μπορείς με μια μικρή ποσότητα να ξεβάψεις τέλεια την μάσκαρα και το eyeliner σου; Και όμως! Με μια μπατονέτα ξέβαψε απαλά τα μάτια σου!

Λάδι καρύδας
Μυρίζει τέλεια και αφήνει το δέρμα απαλό. Πάρε βαμβάκι και ξέβαψε απαλά όλο το πρόσωπό σου. (Και δεν μένει ίχνος μάσκαρα στα μάτια!)
Plus: Λειτουργεί και σαν ενυδατική!

Ελαιόλαδο
Εκτός του ότι είναι θρεπτικό και το βάζεις σε όλες τις σαλάτες και τα φαγητά υπάρχει και μια άλλη χρήση: Ντεμακιγιάζ!
Tip: Αν έχεις λιπαρό δέρμα, θα πρέπει να προσέξεις να βάλεις στο βαμβάκι μικρή ποσότητα. 

Γιαούρτι
Άπλωσε λίγο γιαούρτι στο πρόσωπό σου και κάνε απαλό μασάζ. Άφησέ το για λίγα λεπτά και έπειτα αφαίρεσέ το με λίγο βαμβάκι. Το γιαούρτι θα λειτουργήσει και σαν μάσκα. Θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα και θα ανανεώσει την επιδερμίδα σου!
(Στην υπόλοιπη ποσότητα μπορείς να προθέσεις λίγο μέλι και να το απολαύσεις!)

Πετσέτα με ζεστό νερό
Ξέμεινες από ξεβαφτικό; Έχεις πάει ταξιδάκι και ξέχασες το ντεμακιγιάζ σου στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα. Βρέξε την πετσέτα σου με ζεστό νερό και έπειτα ταμποναριστά αφαίρεσε το μακιγιάζ σου. Τρίψε ελαφρά τις βλεφαρίδες σου. (Έχει αποτέλεσμα!)
Βέβαια αυτό το tip δεν μπορείς να το κάνεις και πολύ συχνά γιατί δεν κάνει καλό στο δέρμα σου. Γι΄αυτό και όποτε τύχει και το κάνεις άπλωσε μια ενυδατική κρέμα!

Γάλα
Είναι ο πιο τέλειος τρόπος για να ξεβάψεις τα μάτια σου από μάσκαρα και eyeliner. Διότι δεν "γδέρνει" αυτή την περιοχή.

Baby oil
Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να αφαιρέσει το μακιγιάζ σου!

Baby shampoo
Επειδή είναι για μωρά είναι ιδανικό και για την περιοχή του προσώπου σου και ειδικότερα για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Aloe Vera
H aloe δεν είναι μόνο για τα εγκαύματα. Είναι η τέλεια επιλογή για το πρόσωπό σου. Διότι περιέχει βιταμίνες, ανανεώνει το δέρμα σου και το ενυδατώνει παραλλήλως.

Και αυτή beauty πληροφορία θα σε ενθουσιάσει: 8 προϊόντα ομορφιάς που μπορείς να αντικαταστήσεις με λάδι καρύδας