Σου ξέφυγε το κραγιόν; Πώς να διορθώσεις τα λάθη του μακιγιάζ

Πάνω απ' όλα ψυχραιμία γιατί υπάρχει τρόπος να τα διορθώσεις όλα!
Σου ξέφυγε το κραγιόν; Πώς να διορθώσεις τα λάθη του μακιγιάζ



Πάλι τα ίδια! Τρέχεις τελευταία στιγμή να βαφτείς για να μην αργίσεις τουλάχιστον πάνω από 10 λεπτά. Βάζεις τη μάσκαρα και καταλάθος βάφεις το βλέφαρο. Το καταπίνεις και πείθεις τον εαυτό σου πως ούτε που θα φαίνεται! Βάζεις το κραγιόν σου, κάνεις μια απότομη κίνηση και σου ξέφυγε το μισό έξω από τα χείλη. Τώρα τι κάνεις; Είσαι έτοιμη να ξεφαβτείς και να τα παρατήσεις όλα!

Προτού το κάνεις αυτό διάβασε τα παρακάτω. Υπάρχουν γρήγοροι τρόποι για να διορθώσεις το μακιγιάζ σου. Πρώτα απ' όλα ψυχραιμία! Αν δεν είσαι ψύχραιμη θα κάνεις συνέχεια λάθη. Ηρέμησες; Ωραία. Ακολούθησε τώρα τις συμβουλές.

 

Δεν πέτυχε το eyeliner; Προτού στεγνώσει εντελώς πάρε μια μπατονέτα και καθάρισε το σημείο με μία δυνατή κίνηση. Αν κάνεις και δεύτερη θα μουντζουρώσεις όλο το μάτι σου.

Βγήκε έντονο το smoky; Πέρασε από πάνω μια ανοιχτόχρωμη σκιά που δεν θα χαλάσει το μακιγιάζ σου αλλά θα ρίξει τους τόνους.

Λερώθηκες με την μάσκαρα; Περίμενε να στεγνώσει εντελώς η μάσκαρα και καθάρισε την περιοχή με μια μπατονέτα. Αν δεν έχεις χρόνο πάρε την μπατονέτα μαζί σου και κάν' το στο ανσασέρ.

Έβαλες καταλάθος πολύ ρουζ; Όχι μην το ξεβάψεις με ντεμακιγιάζ! Πάρε το πινέλο με το οποίο είχες απλώσει το foundation και απλά πέρασέ το λίγο πάνω από το ρουζ.

Απλώνεις το κραγιόν κατευθείαν από τη συσκευασία και βγήκες έξω από τα χέιλη; Ακούμπησε το δάχτυλό σου όσο πιο κοντά στο σημείο που λερώθηκες χωρίς όμως να το ακουμπήσεις. Πάλι με μια δυνατή απότομη κίνηση σύρε το δάχτυλό σου προς τα χείλη. Είναι προτιμότερο να σβήσεις λίγο κραγιόν από τα χείλη παρά να γεμίσεις όλη την περιοχή με κόκκινο κραγιόν.