Η σωστή δοσολογία για κάθε καλλυντικό σου

Μην χαραμίζεις χωρίς λόγο τις κρέμες σου.
Η σωστή δοσολογία για κάθε καλλυντικό σου



Μπορεί να έχεις μάθει τα πάντα για την χρήση των καλλυντικών σου αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ αν βάζεις την σωστή ποσότητα; Μήπως βάζεις πολύ περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται ή μήπως βάζεις πολύ λίγο; Κρίμα είναι να σπαταλάς τα προϊόντα σου ή να γίνεται η μισή δουλειά.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι η σωστή δοσολογία πέντε καλλυντικών.

Conditioner: Όταν βάζεις λίγη ποσότητα παραμένουν ξηρά τα μαλλιά σου, όταν βάζεις όμως περισσότερη τότε λαδώνουν! Χρησιμοποίησε conditioner όσο είναι περίπου ένα σταφύλι. Έτσι θα έχεις τα τέλεια ενυδατωμένα μαλλιά.

Κρέμα ημέρας: Με την κρέμα ημέρας πρέπει να ενυδατώσεις το πρόσωπό σου, τον λαιμό σου και το ντεκολτέ σου. Μια ποσότητα ενός βατόμουρο είναι αρκετή για να καλύψει αυτά τα τρία σημεία.

Σαμπουάν: Πλέον τα περισσότερα σαμπουάν είναι αρκετά περιεκτικά από θρεπτικές ουσίες. Μία ποσότητα όσο είναι ένα βατόμουρο είναι υπεραρκετό.

Foundation: Ο σκοπός του foundation είναι να δώσει μια φυσική κάλυψη οπότε σίγουρα δεν πρέπει να βάλεις παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται. Άπλωσε μια ποσότητα όσο είναι ο αρακάς.

Mascara: Σε κάθε στρώση πέρνα το βουρτσάκι σου από το στόμιο του μπουκαλιού. Έτσι και το βλέφαρό σου δεν θα βάφεις και θα ξοδεύεις όσο "υλικό" χρειαζεσαι.

Δες πως μέσα σε 5 λεπτά (μόνο) θα κάνεις το πιο λαμπερό, πρωινό μακιγιάζ!