Απόκτησε υγιή μαλλιά με έξυπνες κινήσεις και με τα σωστά προϊόντα

Αυτό το μήνα κάνε focus στην φροντίδα των μαλλιών σου
 Απόκτησε υγιή μαλλιά με έξυπνες κινήσεις και με τα σωστά προϊόντα



 Τι και αν ο χειμώνας, το κρύο και η υγρασία ταλαιπωρούν κάθε μέρα τα μαλλιά σου; Με σύμμαχο πάντα τα σωστά και εξειδικευμένα προϊόντα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ανανέωσε τώρα την υφή των μαλλιών σου με έξυπνες και μεθοδικές κινήσεις και δες τα πιο λαμπερά και υγιή από ποτέ. Δώσε αυτό το μήνα μια υπόσχεση στον εαυτό σου, δηλαδή, να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στα μαλλιά σου. Διάβασε παρακάτω 4 σημαντικά tips, που θα σε βοηθήσουν στην καθημερινότητα σου και θα δεις που (πρέπει) και θα γίνουν συνήθεια σου.

Tips για τέλεια μαλλιά:

- Tip 1: Με βάση την γνώμη ενός ειδικού, μάθε ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών σου και διάλεξε τα προϊόντα μαλλιών που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για εσένα. Από εδώ και στο εξής, μην αγοράζεις στην τύχη σαμπουάν και conditioner. Δώσε σημασία στα ψιλά γράμματα της ετικέτας και γίνε πιο μεθοδική στις αγορές σου.

- Tip 2: Μην ξεχνάς, ότι το καθημερινό styling στα μαλλιά τα κάνει θαμπά και μερικές φορές τα καταστρέφει. Αφιέρωσε μέσα στην εβδομάδα λίγες ώρες για τον εαυτό σου και ασχολήσου με τα μαλλιά σου. Ειδικές κρέμες αναδόμησης αλλά και θαυματουργά λαδάκια, θα δώσουν στα μαλλιά σου extra λάμψη και απαλότητα που τόσο είχες ανάγκη. 

Tip 3: Καλό θα ήταν να μην ξεχνάς να χτενίζεσαι και όταν το κάνεις να το κάνεις με το σωστό τρόπο. Χτενίσου 2 φορές τη ημέρα με στεγνά μαλλιά και πίεζε λίγο παραπάνω τη χτένα στο κεφάλι σου. Δεν είναι ανάγκη να πονέσεις αλλά έτσι θα βοηθήσεις να εξαπλωθούν ουσίες που υπάρχουν πάνω στις ρίζες των μαλλιών σου και θα αποφύγεις τα ξηρά μαλλιά.

Tip 4: Το ζεστό νερό που χρησιμοποιείς για να ξεπλύνεις τα μαλλιά σου αφαιρεί την υγρασία τους. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι κάθε φορά να τα ξεπλένεις με κρύο νερό κι έτσι ένα μέρος της υγρασίας των μαλλιών σου θα διατηρηθεί και θα τους δώσει απαλή και μεταξένια αίσθηση.

Στην gallery που ακολουθεί, δες ποια προϊόντα για τα μαλλιά αλλά και αξεσουαρ αξίζει να βάλεις στη συλλογή σου! Do it!