Short hair don’t care! Τα μαλλιά για φέτος είναι καρέ!

Θες μια αλλαγή; μην επιχειρήσεις τίποτα άλλο…. Λέμε ναι στα καρέ!
Short hair don’t care! Τα μαλλιά για φέτος είναι καρέ!



 Νέος μήνας σε λίγο, νέοι στόχοι, και νέα μαλλιά! Μην μένεις στα συνηθισμένα, δοκίμαζε νέα πράγματα και μην φοβάσαι να τολμήσεις σε κάτι καινούργιο, και γιατί όχι σε ριζικές αλλαγές, ξεκινώντας από τα μαλλιά σου! Κόψε τα μαλλιά σου, γιατί η νέα χρονιά απαιτεί καρέ.

Η απόλυτη φετινή τάση για τα μαλλιά. Έχει ξεκινήσει από την άνοιξη, που πληθώρα μακρομαλλούσες celebrities, τολμούν, και κάνουν τα καρέ μαλλιά το νέο must!

Οι επιλογές στο στιλ του καρέ που θα ταιριάζει σε εσένα, είναι πολλές. Από κοντό καρέ, μεσαίο, ασύμετρο και μακρύ. Ανάλογα, με το τι θα ταιριάξει στο δικό σου πρόσωπο, τόλμησέ το, και σίγουρα δεν θα το μετανοιώσεις...

Όποιο στιλ και αν επιλέξεις, θα δείχνεις stylish και chic, χωρίς να το προσπαθήσεις ιδιαίτερα με κάποιο hairstyle. Ξανθές, μελαχρινές,κοκκινομάλλες, μην το σκέφτεστε πολύ, κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο αύριο!

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις όλες τις celebrities, που έχουν τολμήσει και έχουν κόψει τα μαλλιά τους καρέ! Για να πάρεις ιδέες και να το κάνεις και εσύ!