Όλα τα χτενίσματα του χειμώνα που θα δοκιμάσεις

Οι επιλογές σου φέτος θα είναι αρκετές…



Για τις τάσεις στα ρούχα φέτος χειμώνα, έχουμε πει πολλά, για τις τάσεις στα χτενίσματα που θα κάνεις φέτος όμως, τι ξέρεις; Όλοι οι σχεδιαστές στα fashion weeks έχουν δείξει τι θα επικρατήσει, τόσο στα ρούχα, όσο και στο beauty κομμάτι. Μακιγιάζ και μαλλιά είναι η επιτομή του στυλ σου, μην τα αμελείς και φρόντισε, αν είσαι fashion addict να ακολουθείς τις τάσεις και στο beauty κομμάτι! Πιο συγκεκριμένα, οι τάσεις για το πώς θα χτενίσεις τα μαλλιά σου φέτος, είναι πολλές, κάνοντας τις επιλογές, ανάλογα με τα γούστα σου αρκετές. Η αλήθεια είναι πως τα φετινά χτενίσματα είναι όλα εντυπωσιακά και θα δυσκολευτούμε στην επιλογή, αλλά επίσης είναι πολύ εύκολα για να τα κάνεις και μόνη σου!

Το sleek hair είναι μια τάση για φέτος. Είναι πανεύκολο, αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο gel και ίσια μαλλιά! Κατάλληλο για βραδινή εμφάνιση, συνδύασέ το με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, και σίγουρα θα τραβήξεις τα βλέμματα! 

Ακόμα ένα χτένισμα που θα φορεθεί αρκετά φέτος, είναι διακριτικές πλεξούδες και μαλλιά πιασμένα σε χαμηλό κότσο… Είναι boho, ανέμελο και πολύ εύκολο να το κάνεις και μόνη σου, αρκεί να ξέρεις να φτιάχνεις πλεξούδες!

Η τάση στα μαλλιά η οποία θα είναι για φέτος must, είναι τα retro waves! Ουσιαστικά είναι το vang hairstyle, μόνο που τα μαλλιά σου πρέπει να είναι πιασμένα σε χαμηλό κότσο, θυμίζοντας κάτι από την δεκαετία των 70s…

Αφέλειες! Αγαπάμε αφέλειες, μόνο που φέτος δεν είναι όπως τιε θυμάσαι. Είναι οι χαλασμένες αφέλειες, που δεν πέφτουν μπροστά στο πρόσωπο, αλλά ανοίγουν και αφήνει το πρόσωπό σου να φαίνεται καλύτερα!

Αξεσουάρ στα μαλλιά. Είναι τάση για φέτος, και θα αποτελέσει την πιο εντυπωσιακή επιλογή σου σε βραδινή έξοδο! Σε καταστήματα με αξεσουάρ θα βρεις μεγάλη ποικιλία, διακριτικά αλλά και πιο edgy ανάλογα με τα γούστα σου!

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις τις τάσεις που προτείνουν για φέτος το φθινόπωρο-χειμώνα οι σχεδιαστές, αναλυτικά και σε διάφορες εκδοχές!