Bronde: Η τέλεια εξίσωση του καστανού με του ξανθού

Αλλαγή στα μαλλιά τώρα



Πόσες φορές έχεις ζηλέψει κάποια καστανόξανθα μαλλιά και τα έχεις φανταστεί πάνω σου; Μάλλον πολλές, γιατι είμαι και εγώ από εκείνες τις γυναίκες που παλεύουν να πετύχουν το τέλειο φυικό χρώμα στα μαλλιά. Μιας και το πασίγνωστο πια ombre - το οποίο τα τελευταία χρόνια δοκιμάσαμε σχεδόν όλες - έχει κάπως φύγει από την μόδα, σειρά να πρωταγωνιστήσει έχει το bronde. Ναι καλά διάβασες, αυτή η σύνθετη λέξη (από το brown και το blonde) και τεχνική βαφής, υπόσχεται να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, να κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται φυσικά και το σημαντικότερο υγιή. 

Aυτή η huge τάση φυσικά δεν εμφανίστηκε το 2018, αφού την Brigitte Bardot την γνωρίσαμε με ένα σχεδόν φυσικό καστανόξανθο χρώμα αλλά και την Faye Dunaway που λατρέψαμε την bronde απόχρωση των μαλλιών της και ακόμα την αναφέρουμε ως πρότυπο χρώματος. Για να είναι πετυχημένο το bronde στην εκάστοτε γυναίκα που το δοκιμάζει, πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά το χρώμα της επιδερμίδας. Για παράδειγμα οι πιο ανοιχτόχρωμες μπορούν να τονίσουν περισσότερο το ξανθό και αντίστοιχα οι σκουρόχρωμες, το καστανό.

Ακολουθούν 16 celebrities και 16 bronde αποχρώσεις για να διαλέξεις:

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που πολλές stars του εξωτερικού, έχουν αφήσει πίσω τους το ξανθό και έχουν επιστρέψει σε πιο φυσικές αποχρώσεις. Και πολύ καλά κάνουν αφού το καστανόξανθο αφαιρεί πολλά χρόνια από το πρόσωπο και η επιδεμίδα δείχνει αρκετά νεότερη!

1. Cara Delevigne.

2. Alexa Chung.

3. Blake Lively.

4. Edie Campbell.

5. Karlie Kloss.

6. Jennifer Lopez.

7. Olivia Palermo.

8. Kate Bosworth.

9. Jennifer Lopez.

10. Elizabeth Olsen.

11. Taylor Swift.

12. Beyonce.

13. Suki Waterhouse.

14. Lily James.

15. Jennifer Garner.

16. Diane Kruger.

Αν λοιπόν τώρα θέλεις να κάνεις μια αλλαγή και να ανανεωθείς πλήρως, τότε το bronde είναι η σωστή επιλογή. Μίλησε με τους ειδικούς, ώστε να σου λύσουν κάθε απορία και τόλμησε το. Καστανόξανθο forever!

Θέλεις πυκνές και μακριές βλεφαρίδες; 6 Mascara hacks για εσένα!