5 καλοκαιρινά χτενίσματα για να πάρουν τα μυαλά σου αέρα!

Γιατί το καλοκαίρι θέλει ανεμελιά!
5 καλοκαιρινά χτενίσματα για να πάρουν τα μυαλά σου αέρα!



Όταν είναι καλοκαίρι, όλα είναι πιο απλά, πιο ανέμελα και πιο όμορφα. Λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα και η ανεβασμένη λόγο των διακοπών ψυχολογία σου, κάνουν τις μέρες σου πιο ανέμελες, όμορφες και ξέγνοιαστες! Τώρα λοιπόν είναι η εποχή που πρέπει να αφήνεσαι και να μην ασχολείσαι τόσο με τα μαλλιά σου, τα ρούχα σου, τα νύχια σου και με όλα αυτά που εμείς τα κορίτσια συνηθίζουμε να ασχολούμαστε. Άσε τον ήλιο και το αλάτι να κάνουν την δουλεία τους, και απλά εσύ να προσθέτεις τις girly και boho πινελιές σου!

Υπάρχουν λοιπόν κάποια χτενίσματα που φωνάζουν καλοκαίρι, είναι εύκολα, ανέμελα και άκρως κοριτσίστικα! Ότι ακριβώς χρειάζεσαι…

Πάρε μια γεύση…

Πλεξούδες, πλεξούδες παντού!

Φυσικά beach waves, κατευθείαν μετά την παραλία, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ενυδατικό λαδάκι, που θα στα κάνει να λάμπουν!

Και ξανά πλεξούδες, πιάσε τα μαλλιά σου όπως ναναι μην σε νοιάζει, απλά κάνε δυο – τρία μικρά πλεξουδάκια στο στεφάνι του κεφαλιού σου!

Beach waves,με λίγη βοήθεια από το ψαλίδι για τα μαλλιά σου, αν ετοιμάζεσαι για μια καλοκαιρινή βραδινή έξοδο αυτό το χτένισμα θα γίνει το αγαπημένο σου!

Κλασσικό, πανεύκολο και το πιο γρήγορο χτένισμα! Κατάλληλο για το καλοκαίρι, ponytail και ξεμπέρδεψες!