Μαλλιά 2016: To τρικ που θα σου χαρίσει φυσικά σπαστά μαλλιά

Δοκιμασμένο...
Μαλλιά 2016: To τρικ που θα σου χαρίσει φυσικά σπαστά μαλλιά



Πόσες φορές έχεις κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες ή πιο σπαστά και το μετάνιωσες το επόμενο δευτερόλεπτο γιατι ήταν στημένα και όλοι σε ρωτούσαν αν είσαι κουμπάρα σε κάποιο γάμο; Για να μην πάθεις πάλι τα ιδια και να πετύχεις ενα πιο χαλαρό και φυσικό αποτέλεσμα, πρέπει να διαβάσεις παρακάτω το τρικ που βρήκαμε για εσένα για να βάλεις και πάλι τα μαλλιά σου σε summer mood.

Τι θα χρειαστείς: Μια βούρτσα και οποιοδήποτε εργαλείο για μπούκλες που χρησιμοποιείς.

Tι να κάνεις: Χώρισε τα μαλλιά σου και φτιάξε μίνι κοτσιδάκια. Στην συνέχεια πάρε μια, μια τούφα και τύλιξε τη στο εργαλείο για τις μπούκλες. Σειρά τώρα έχει το τρικ! Καθώς τυλίγεις την κάθε τούφα, άφησε 2 εκατοστά από την ουρά (της τούφας) και άφησε τη έξω. Με αυτόν τον τρόπο, μόλις φτιάξεις τη μπούκλα θα δεις αμέσως ότι δεν θα είναι τόσο στημένη όσο αν έβαζες όλη την τούφα μέσα στο εργαλείο. Φυσικά για τέλειο αποτέλεσμα, ξεκίνησε τη μπούκλα, αρκετά πιο κάτω από την ρίζα σου!

Τι λες; Θα το δοκιμάσεις; Ειδικότερα τώρα που το καλοκαίρι θέλει τα μαλλιά μας ανέμελα και φυσικά, είναι η στιγμή να δώσεις στο σημερινό τρικ μια ευκαιρία...

Η Kendall Jenner τα έκοψε καρέ, εσύ;