Κοντά μαλλιά: 5 χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Ώρα για μια αλλαγή μήπως;
Κοντά μαλλιά: 5 χτενίσματα για κοντά μαλλιά



Έχεις κοντά μαλλιά ή τα έκοψες πρόσφατα; Τέλεια, μιας και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείς με νέα και ιδιαίτερα χτενίσματα που θα αναδείξουν σωστά τα κοντά μαλλιά σου. Τώρα η άποψη ότι τα κοντά μαλλιά είναι δύσκολα και δεν μπορείς να κάνεις χτενίσματα, καταρρίπτεται με τα 5 χτενίσματα που ακολουθούν. Δοκίμασε τα στα social media με το εξής hashtag #shorthair_dontcare!

1. Αν κάποια μέρα έχει ζέστη, ευκαιρία είναι να κάνεις μια ψηλή αλογοουρά. Φυσικά δεν θα σταματήσεις εκεί, αφού μπορείς να την διακοσμήσεις στερεώνοντας της πίσω πολλά τσιμπιδάκια. Το είδαμε στα πιο διάσημα catwalk, τώρα θα το δοκιμάσεις και εσύ.

2. Ας πάμε σε κάτι πιο απλό και γρήγορο! Πίασε τυχαία τα μαλλιά σου μισά-μισά και απλά κάνε μια μίνι αλογοουρά. Όσο πιο πάνω, τόσο πιο fun και χαριτωμένο θα είναι το αποτέλεσμα.

3. Αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, η λύση θα έρθει σε 5 δεύτερα. Κάνε μια χωρίστρα στα αριστερά ή στα δεξία (κάτι διαφορετικό απο την συνηθισμένη που κάνεις στη μέση) και δες τα μαλλιά σου και το χτένισμα σου με άλλο μάτι. So simple...

4. Φυσικά άλλη μια εντυπωσιακή επιλογή για τα κοντά μαλλιά σου είναι τα πιάσεις ένα χαλαρό και μη στιλιζαρισμένο κοτσάκι. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, άφησε τυχαίες τούφες και κάνε την διαφορά.

5. Έχεις κοντά αλλά ασύμμετρα μαλλιά; Τότε ναι μπορείς να τα κάνεις πιο σπαστά ή και μπούκλες για κάτι πιο ανέμελο και καλοκαιρινό. Άσε που είναι τέλειο, οι άλλοι να νομίζουν ότι μόλις επέστρεψες από την παραλία!

Άρχισε τις δοκιμές τώρα!

7+1 αφρόλουτρα που θα τον ξετρελάνουν!Πάμε στοίχημα;