5 φυσικοί τρόποι για να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου

H τέλεια απόχρωση τελικά
5 φυσικοί τρόποι για να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου



Αν τα μαλλιά σου δεν είναι βαμμένα και διατηρείς το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου, τότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα ανοίξεις. Φυσικά ο ήλιος θα είναι σύμμαχός σου σε αυτό όπως και άλλοι 5 φυσικοί τρόποι που αν τους δοκιμάσεις, όλοι θα ρωτούν που έβαψες τόσο ωραία τα μαλλιά σου! Έτοιμη να μάθεις και στη συνέχεια να εκπλαγείς και να πειραματιστείς;

1. Χαμομήλι :

Γνωστός τρόπος και εγγυημένος! Βράσε μια ποσότητα από χαμομήλι και άφησε το να κρυώσει. Έπειτα μπορείς να περάσεις με την χούφτα σου τα μαλλιά σου και στην συνέχεια να βγεις στον ήλιο. 

2. Λεμόνι :

Θυμάσαι τότε που η μαμά σου σε κυνηγούσε το καλοκαίρι για να σου βάλει λίγο χυμό λεμονιού στα μαλλιά σου; Ε, τώρα θα το κάνεις μόνη σου και τα μαλλιά σου θα πάρουν ένα φυσικό ανοιχτό χρώμα.

3. Κανέλλα :

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Ανάμειξε μια μεγάλη κουταλιά κανέλλα με λίγο νερό, μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρευστο και να θυμίζει μάσκα. Τοποθέτησε τη μάσκα στα μαλλιά σου και αφαίρεσε τη μετά από 10 λεπτά. Με τον καιρό και αν εκθέτεις συχνά τα μαλλιά σου στον ήλιο, τα μαλλιά σου θα ανοίξουν αισθητά.

4. Bότκα :

Σου φαίνεται περίεργο; Και όμως 2 μικρά φλιτζάνια βότκα και ένα φλιζάνι σόδα είναι το τέλειο μείγμα για να ανοίξεις και να αναδείξεις το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου. Για καλύτερο αποτέλεσμα, βάλε το μαγικό υγρό σε ένα μπουκαλάκι σπρέι και ψέκασε όλα τα μαλλιά σου περιμετρικά.

6. Baking Soda :

Δεν λέω να αντικαταστήσεις το σαμπουάν με την baking soda, αλλά μια φορά στις 15 μέρες μπορεί να διαλύσεις λίγη μαγειρική με λίγο νερό και να αφήσεις το μείγμα για μισή ώρα. Η σόδα έχει κάποιο συστατικό που ανοίγει τα μαλλιά σου με τον πιο φυσικό και εντυπωσιακό τρόπο. Το ήξερες;

Δες εδώ τις πιο εντυπωσιακές πλεξίδες της άνοιξης για όλες τις ώρες της ημέρας!