Μυστικά για λευκό χαμόγελο: Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Το χαμόγελό είναι η κρυφή σου δύναμηγια να κατακτήσεις όλα αυτά που θέλεις. Άρα μήπως ήρθε η ώρα να το φροντίσεις λίγο περισσότερο;
Μυστικά για λευκό χαμόγελο: Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;



Ακόμη κι αν έχεις την τέλεια πανάκριβη it τσάντα, κυκλοφορείς με τα πιο δημοφιλή παπούτσια της σεζόν, γύρω από το λαιμό σου αστράφτει το πιο πολυσυζητημένο κολιέ πιστεύεις ότι έχουν κάποια σημασία αν το χαμόγελό σου είναι θαμπό και η αναπνοή σου όχι και η πιο φρέσκια του πλανήτη; Για να δούμε λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις ένα λαμπερό και λευκό χαμόγελο που συνοδεύεται από μια αναπνοή γεμάτη φρεσκάδα. 

Το πρώτο βήμα είναι να διαθέσεις 2 λεπτά περισσότερο στο βούρτσισμα των δοντιών σου. Πριν να περάσεις στο καθιερωμένο βούρτσισμα, το οποίο θα πρέπει να είναι σχολαστικό και όχι βιαστικό, πέρασε πάνω από τα δόντια σου μια γενναιόδωρη δόση οδοντόπαστας και μείνε με αυτήν για 1-2 λεπτά. 

Τρία λαχανικά που θα αφαιρέσουν τους λεκέδες από τα δόντια σου ενώ τα τρως είναι το καρότο, το μπρόκολο και το κουνουπίδι. Ναι, ναι πολύ καλά διάβασες γι'αυτό να φροντίσεις να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου με αυτά. 

Ένας πονηρός τρόπος για να κάνεις τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά είναι να κάνεις σήμα κατατεθέν σου ένα κόκκινο κραγιόν που να έχει στη βάση του χρωματικούς τόνους του μπλε. Η απόχρωση αυτή θα κάνει αυτομάτως το χαμόγελό σου πιο λαμπερό και λευκό. 

Αν είσαι φαν του κόκκινου κρασιού αλλά το αποφεύγεις γιατί ξέρεις ότι λερώνει τα δόντια σου έχουμε την τέλεια λύση. Πριν το τιμήσεις πέρασε μια πολύ λεπτή στρώση από βαζελίνη πάνω από τα δόντια σου. Αυτό είναι ένα μυστικό που θα εκτιμήσεις αφάνταστα. 

Αν θέλεις να έχεις φρέσκια και δροσερή αναπνοή θα πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις τις ειδικές βούρτσες & αξεσουάρ που καθαρίζουν τη γλώσσα. Όπως μπορείς να φανταστείς κι εσύ η ίδια κάθε φορά που βουρτσίζεις τα δόντια σου θα πρέπει να καθαρίζεις και τη γλώσσα σου. Τόσο εσύ όσο και οι συνομιλητές σου θα μας ευγνωμονούν για αυτό το tip.

Όταν βγαίνεις έξω να προτιμάς να πίνεις βότκα καθώς είναι το μοναδικό αλκοολούχο ποτό  που σκοτώνει τα βακτήρια και αφήνει την αναπνοή δροσερή και ευχάριστη. Για τα βακτήρια είναι θαυματουργός και ο μαϊντανός. Άλλο ένα λαχανικό με το οποίο θα πρέπει να συσφίξεις τις σχέσεις σου. 

Τέλος, μη ξεχνάς μετά από κάθε βούρτσισμα το οδοντικό νήμα, για να απομακρύνει ότι δεν έχει φύγει με την οδοντόβουρτσα, και φυσικά το στοματικό διάλυμα.