Το τέλειο καμουφλάζ: Πώς να καλύψεις τις μικροατέλειες στο σώμα σου

Κάλυψε τις μελανιές, τους ερεθισμούς, τις κοκκινίλεςκαι τις μώλωπες στο σώμα σου με 5 απλές κινήσεις
Το τέλειο καμουφλάζ: Πώς να καλύψεις τις μικροατέλειες στο σώμα σου



Κάτι που με ενοχλεί ιδιαίτερα στο σώμα μου είναι το γεγονός ότι παρόλο που δεν είμαι χορεύτρια ή μπαλαρίνα το σώμα μου είναι γεμάτο με μελανιές και διάφορα μικρο-σημαδάκια τα οποία με ενοχλούν πολύ όταν τα βλέπω. Είτε γιατί ήμουν απρόσεκτη και χτύπησα στη γωνία του τραπεζιού είτε γιατί κόπηκα στο ξύρισμα πάντα αφήνω κι από κάποιο σημάδι στο σώμα μου. Ορίστε λοιπόν, τι ανακάλυψα στην προσπάθειά μου να καλύψω αποτελεσματικά όλα αυτά τα σημάδια.

Το τέλειο χρώμα: Για να καλύψεις με foundation τη μελανιά ή το σημάδι θα πρέπει το make up που θα χρησιμοποιήσεις να έχει και κίτρινο και ροζ χρώμα στη σύνθεσή σου για ένα αποτέλεσμα ούτε πολύ σκούρο αλλά ούτε και πράσινο.

Ούτε λόγος για body lotion: Από τη στιγμή που θα απλώσεις κάποιο foundation επάνω στο σημάδι η κρέμα σώματος είναι απαγορευμένη λέξη. Το μόνο που θα καταφέρεις αν τελικά απλώσεις κάτι σχετικό στο σημείο που θέλεις να καλύψεις είναι ένα κακό αποτέλεσμα.

Λέρωσε τα χέρια σου: Για να πετύχεις το τέλειο φυσικό αποτέλεσμα θα πρέπει αρχικά να απλώσεις ποσότητα make up στα χέρια σου και να τη ζεστάνεις ανάμεσα στα δάχτυλά σου. Μόνο έτσι θα καταφέρει να γίνει ένα με το δέρμα σου όταν το απλώσεις.

Επείγοντα περιστατικά: Αν θέλεις να καλύψεις μια αρκετά έντονη και σκούρα μελανιά αυτό που χρειάζεσαι είναι μια στρώση από αδιάβροχο και πλούσιο στην υφή κονσίλερ. Σε αυτή την περίπτωση μη το απλώσεις πρώτα στα χέρια σου αλλά ακριβώς επάνω στο σημείο που θέλεις να καλύψεις. Αν θέλεις να καμουφλάρεις μια αμιχή ή κάποιο τραύμα άπλωσε το κονσίλερ με ένα πινέλο.

Όχι στην πούδρα: Για να είναι εντελώς φυσικό το αποτέλεσμα καλό είναι να αποφύγεις ακόμη και την χρήση της πούδρας. Όσο πιο φυσική είναι η κάλυψη και όσο περισσότερο αναπνέει το δέρμα τόσο το καλύτερο.