Νύχια 2016: Marble nails: H νέα τάση στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις

Και είναι τόσο εύκολο...
Νύχια 2016: Marble nails: H νέα τάση στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις



Nομίζω ότι είναι ώρα σιγά-σιγά να αποχωριστείς τις σκούρες αποχρώσεις στα νύχια σου (όπως τo μαύρο, το μπορντό ή και το χακί) και να δοκιμάσεις κάτι πιο ανοιξιάτικο και συγχρόνως ιδιαίτερο. Μια τάση που έχει ξεχωρίσει και θα την δεις παντού, είναι τα νύχια που θυμίζουν μάρμαρο. Ναι καλά διαβάζεις, αυτό το τόσο κλασικό και αριστοκρατικό υλικό, θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή και όλα αυτά θα τα κάνεις με τα χεράκια σου, σε λίγα μόνο λεπτά.

Αυτά που σίγουρα θα χρειαστείς είναι ένα λευκό, ένα ανοιχτό και ένα πιο σκούρο γκρι μανό. Για τις φυσικές γραμμές του μαρμάρου, μια οδοντογλυφίδα αρκεί για να τις πετύχεις τέλεια.

- Αρχικά άπλωσε προσεχτικά το λευκό μανό στα νύχια σου (και σε ένα ή δύο νύχια πέρασε από πάνω το ανοιχτό γκρι μανό).

- Πριν ακόμα στεγνώσει το λευκό μανό, βούτηξε προσεχτικά την οδοντογλυφίδα στο σκούρο γκρι μανό και με ακανόνιστες και τυχαίες κινήσεις ζωφράφισε τις γραμμές του μαρμάρου.

- Άφησε να στεγνώσουν όλα τα στρώμματα και στο τέλος για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, πέρασε ένα top coat. Για περισσότερη έμπνευση, δες παρακάτω 5 παραδείγματα με την τεχνική του marble :

1.

2.

3.

4.

5.

Και αφού έμαθες ποια hot τάση να υιοθετήσεις στα νύχια σου, μάθε γρήγορα εδώ, ποιο λάθος κάνεις καθημερινά και κάνει κακό στην επιδερμίδα σου!