Τατουάζ-δαχτυλίδια: Βάλε στην άκρη τα κοσμήματα και επένδυσε σε κάτι μόνιμο

Τατουάζ-δαχτυλίδια: Βάλε στην άκρη τα κοσμήματα και επένδυσε σε κάτι μόνιμο



Την προηγούμενη φορά που έψαχνα να κάνω ένα άρθρο για τατουάζ ρώτησα τις συντάκτριες του #FollowMe τι θα ήθελαν να δουν. Τότε πετάχτηκε η Βάλια με τα τατουάζ για τον αστράγαλο προτού μιλήσει η Τόνια που ήθελε να δει τατουάζ για τα δάχτυλα. Ο μόνος λόγος που εγώ δεν είμαι φαν των τατουάζ δαχτυλίδια είναι επειδή είναι τα πρώτα που θα χαλάσουν στο σώμα σου. Είναι συνεχώς εκτεθειμένα στον ήλιο και χρησιμοποιείς τα χέρια σου συνεχώς. Θα φαντάζεσαι λοιπόν ότι ταλαιπωρείται αρκετά το μελάνι του σχεδίου.

Κατά τα άλλα όμως είναι η καλύτερη ιδέα για να στολίσεις τα δάχτυλά σου. Εγώ όσες φορές έχω επιχειρήσει να φοράω δαχτυλίδια πάντα τα βγάζω στη μέση της μέρας γιατί με ενοχλούν. Εσύ θα δοκίμαζες ένα από αυτά;

Τα μινιμαλίστικα είναι και η καλύτερη επιλογή. Και να χαλάσουν είναι εύκολο να τα "ξαναχτυπήσεις" από πάνω χωρίς να μεγαλώσει ιδιαίτερα το σχέδιο.

Μια ωραία επιλογή είναι να γράψεις μια αγαπημένη σου λέξη ή ακόμα και το όνομα κάποιου αγαπημένου προσώπου.

Θέλεις να παντρευτείς αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις πάρα πολλά λευτά για ένα δαχτυλίδι; Το δαχτυλίδι-τατουάζ είναι ό,τι πρέπει για να νιώσετε ενωμένοι.

Το φιογκάκι είναι είναι πολύ cute και ταιριάζει μόνο σε ανάλογη προσωπικότητα.

Τέλος, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις μόνο ένα σχέδιο στο δάχτυλό σου. Μπορείς να δοκιμάσεις τα πολλά διαφορετικά μαζί!