Αντέχεις; Πρέπει να κάνεις κρύο μπάνιο όταν ξυπνάς!

Δώσε τέλος στα καυτά μπάνια
Αντέχεις; Πρέπει να κάνεις κρύο μπάνιο όταν ξυπνάς!



Τι καλύτερο από ένα καυτό μπάνιο ειδικά τώρα μέσα στο καταχείμωνο; Μπορεί στην αρχή να μην έχεις πολύ όρεξη να μπεις γιατί για μια γυναίκα είναι σκέτη ταλαιπωρία να κάνει μπάνιο αλλά μόλις μπεις δεν έχεις όρεξη να βγεις. Πού να αφήσεις αυτό το καυτό νερό που σε χαλαρώνει τόσο πολύ; Ήρθε όμως η ώρα που θα αλλάξουν τα πάντα. Πρέπει να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό. Γιατί; Γιατί...

Γιατί σε ξυπνάει. Πόσες φορές δεν έχεις δυσκολευτεί το πρωί να σηκωθείς, ειδικά αν είσαι από τους ανθρώπους που δεν πίνουν καφέ. Με το κρύο νερό μπορεί να μην χαλαρώνεις αλλά είναι καλό που παίρνεις αυτή την ανάσα όταν παθαίνεις το “σοκ”. Το σώμα σου κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει ζεστή, ο χτύπος της καρδιάς γίνεται πιο γρήγορος μς αποτέλεσμα να κυλά το αίμα καλύτερα.

Γιατί κάνει καλό στην επιδερμίδα και στα μαλλιά σου. Με το καυτό νερό και η επιδερμίδα και τα μαλλιά γίνονται ξηρά ενώ με το κρύο το δέρμα σφίγγει και τα λέπια της τρίχας κλείνουν. Τι σημαίνει αυτό; Αμέσως αποκτάς πιο λαμπερά μαλλιά.

Γιατί σου φτιάχνει τη διάθεση όσο και περίεργο να ακούγεται. Μπορεί να μην αντιμετωπίζει την κατάθλιψη αλλά μετά από ένα κρύο μπάνιο νιώθεις πιο δροσερή, πιο φρέσκια άρα η μέρα σου ξεκινάει καλά!

Τελικά να κάνει μπάνιο βράδυ ή πρωί; Δες εδώ!