Music inspired: Black, black heart μανικιούρ για αυτές που λατρεύουν το μαύρο

Νύχια εμπνευσμένα από το πιο γνωστό τραγούδι του David Usher.
Music inspired: Black, black heart μανικιούρ για αυτές που λατρεύουν το μαύρο



Αυτό είναι το πρώτο άρθρο της σειράς “music inspired” όπου θα βρίσκεις είτε μακιγιάζ είτε μαλλιά είτε μανικιούρ εμπνευσμένη από κάποιο τραγούδι. Έτσι θα μπορείς να ταυτιστείς ακόμα περισσότερο με τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη. Αυτό θα είναι αφιερωμένο σε ένα παλιό αλλά αγαπημένο κομμάτι του David Usher το Black Black Heart. Κι όμως, έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε!

Θα το καταλάβεις βέβαια όταν το ψάξεις στο YouTube μιας και δεν έχει επίσημο account και είναι δύσκολο να το βρεις σε καλή ποιότητα. Εμπνευσμένη λοιπόν από αυτό το τραγούδι βρήκα πέντε τέλεια μανικιούρ με μαύρες καρδιές! 

Το πρώτο μανικιούρ είναι σε σχήμα stiletto και παίζει με δύο χρώματα, το μαύρο και το ροζ. Οι μικρές μαύρες καρδούλες είναι ό,τι πρέπει για να δείξεις χαριτωμένη χωρίς υπερβολές.

Το δεύτερο μανικιούρ είναι πολύ εντυπωσιακό! Οι μαύρες καρδιές σε συνδυασμό με το μαύρο "ν" σχήμα προσθέτουν κάτι πολύ edgy στο look σου.

Δεν χρειάζεται να κάνεις όλα τα νύχια σου όμως το ίδιο. Μπορείς να κάνεις το σχέδιο και σε ένα μόνο νύχι!

Ένας πιο απλός τρόπος είναι να κάνεις σκέτο μαύρες καρδιές. Εκμεταλλεύσου το σχήμα του νυχιού σου για να κάνεις τις τέλειες καρδιές!

Τέλος, αν θέλεις να βάλεις και λίγο χρώμα μπορείς να βάψεις όλα τα νύχια σε ένα χρώμα και να ζωγραφίσεις πάνω τους μικρές καρδιές.