Ποια χρώματα προτιμούν οι άντρες στα νύχια

Θα εκπλαγείς με την απάντηση!



Ψάχνοντας το internet για να γράψω αυτό το άρθρο, μπήκα σε forums, αντρικά site κλπ. Με εξέπληξε ένα πράγμα... Τελικά οι άντρες δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τα νύχια των γυναικών. Φυσικά υπήρχαν άντρες που έλεγαν ότι μετράει πολύ το μανικιούρ (και το πεντικιούρ) και ότι είναι κάτι που γενικά τους ανάβει πολύ αλλά ήταν η μειοψηφία!

Εγώ τρώω τα νύχια μου και πάντα είχα ένα άγχος όταν γνώριζα κάποιον ότι θα κοιτάξει αμέσως τα χέρια και τα νύχια μου μιας και διάβαζα πάντα στα περιοδικά πόσο σημαντικό είναι τα οπότε όταν είδα αυτές τις πραγματικές απαντήσεις από άντρες, ανακουφίστηκα λίγο!

Φυσικά και οι άντρες που δεν τους ενδιαφέρει το μανό είπαν ότι θέλουν να είναι περιποιημένα τα άκρα σε μια γυναίκα απλά για να είναι “ολοκληρωμένη” η εμφάνισή της. Σε ένα πράγμα όμως συμφωνούσαν όλοι και αυτό ήταν ότι τα πολύ μακριά νύχια είναι αντιαισθητικά.

Με αυτό το άρθρο δεν θέλω να προωθώ το σκεπτικό ότι πρέπει να περιποιείσαι τον εαυτό σου για να αρέσεις σε κάποιον αλλά σίγουρα είναι ωραίο στα πρώτα ραντεβού να ξέρεις τι θα του άρεσε. Εκεί δικαιολογείσαι να ετοιμαστείς για να αρέσεις σε εκείνον χωρίς όμως να ξεφεύγεις από τα δικά σου γούστα.

Όσοι είπαν ότι μετράει το βερνίκι νυχιών προτιμούσαν διάφορα χρώματα αλλά τα δύο πιο γνωστά ήταν το κατακόκκινο και το nude.