Είσαι καστανή; Δοκίμασε αυτά τα ροζ κραγιόν

Γιατί για όλες υπάρχει ένα τέλειο ροζ κραγιόν!
Είσαι καστανή; Δοκίμασε αυτά τα ροζ κραγιόν



Πόσες φορές δεν έχεις δοκιμάσει ένα κραγιόν και έχεις πει ότι τελικά δεν σου πηγαίνει αυτό το χρώμα. Για παράδειγμα μια φίλη μου πρόσφατα μου είπε ότι δεν της πάει το κόκκινο κραγιόν. Κατά την ταπεινή μου άποψη το κόκκινο κραγιόν πάει σε όλες! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι την απόχρωση. Σου ταιριάζει το σκούρο ή το ανοιχτό; Με μπλε υποτόνους ή με πορτοκαλί υποτόνους; Να μοιάζει λίγο με φούξια ή με λίγο καφέ; Βλέπεις πόσες επιλογές υπάρχουν; Έτσι και με το ροζ.

 

 

Εξαρτάται λοιπόν από το χρώμα της επιδερμίδας και το χρώμα των μαλλιών σου ποια απόχρωση θα σου ταιριάξει. Μην αποκλείεις αμέσως ένα χρώμα μόνο και μόνο επειδή δοκίμασες λάθος απόχρωση.

Και ερχόμαστε στο φλέγον θέμα. Ποιο ροζ είναι αυτό που σου ταιριάζει; Το πιο πιθανό είναι εκείνο που έχει μπλε υποτόνους άρα το πιο ψυχρό. Μην πάει όμως το μυαλό σου σε εκείνο το πολύ ανοιχτό ροζ που φαίνεται σχεδόν άσπρο. Μιλάμε για εκείνο το ροζ που αν το βάλεις μόνο του σε ένα μαύρο outfit θα αλλάξει όλο το στυλ. Αυτή η απόχρωση κολακεύει επίσης περισσότερο τα δόντια σου, φαίνονται πιο λευκά.

Προτού όμως πας με κλειστά μάτια στην πωλήτρια και της ζητήσεις ροζ κραγιόν με υποτόνους δοκίμασέ το πρώτα! Κάθε κραγιόν διαφέρει από εταιρία σε εταιρία και επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να ανήκεις στην εξαίρεση και να σου πηγαίνει το θερμό κραγιόν. Πάρε ιδέες από τα παρακάτω!