Όλοι οι περίεργοι τρόποι για να απλώσεις σωστά το eyeliner

Ποιος ξέρει, ίσως να καταφέρεις επιτέλους να βάλεις eyeliner!
Όλοι οι περίεργοι τρόποι για να απλώσεις σωστά το eyeliner



Λατρεύεις το eyeliner αλλά κάθε φορά περνάς ένα μαρτύριο για να το βάλεις σωστά; Το ένα μάτι είναι πάντα διαφορετικό από το άλλο; Σίγουρα δεν είσαι η μόνη, γι’ αυτό άλλωστε υπάρχουν τόσα άρθρα, τόσα tutorial στο διαδίκτυο που σου δίνουν συμβουλές για την τέλεια γραμμή. Εγώ φοράω συνέχεια eyeliner και ευτυχώς δεν χρειάστηκα κανένα βοήθημα. Ίσως όμως να φταίει που έχω σταθερό χέρι και πήγαινα σε μαθήματα σχεδίου. Αν εσύ είσαι ακριβώς το αντίθετο από μένα μπορείς να πάρεις ιδέες από τους πιο περίεργους τρόπους να βάλεις το eyeliner!

 

 

Ίσως ο πιο γνωστός περίεργος τρόπος είναι να τοποθετήσεις σελοτέιπ. Αν δυσκολεύεσαι να κάνεις και τα δύο μάτια ίδια υπάρχει μια περίπτωση να σε βοηθήσει αυτός ο τρόπος γιατί μπορείς να κολλήσεις και να ξεκολλήσεις το σελοτέιπ όσες φορές θέλεις μέχρι να βρεις την σωστή κλίση. Η τοποθέτησή του γίνεται από την εξωτερική γωνία προς τα πάνω για να φτιάξεις το τέλειο wing.

Ο αμέσως πιο γνωστός περίεργος τρόπος είναι με κουτάλι. Πάρε ένα κουτάλι του γλυκού και σκέπασε το κινητό βλέφαρο. Τώρα ακολούθησε την κλίση του κουταλιού με το eyeliner για να φτιάξεις την ‘ουρά’ του eyeliner ή αλλιώς ‘wing’.

Ένας άλλος τρόπος που η αλήθεια είναι δεν είναι τόσο περίεργος είναι να κάνεις την γραμμή πρώτα με ένα μπεζ μολύβι ματιών. Έτσι θα έχεις κάποιον οδηγό όταν έρθει η ώρα να βάλεις το κανονικό eyeliner.

Τέλος, ο πιο περίεργος και ίσως ο πιο καινούργιος τρόπος είναι λέει να κλείνεις σφιχτά τα δάχτυλα των ποδιών σου. Με αυτόν τον τρόπο τρέμεις λιγότερο και το χέρι σου γίνεται πιο σταθερό. Ίσως να αξίζει να το δοκιμάσεις μιας και δεν χρειάζεσαι extra σύνεργα για να το πετύχεις!