Όλα τα nude κραγιόν που θα σου δώσουν τα χείλη της Κάτιας Ζυγούλη

Μπορείς να είσαι σέξι και χωρίς κόκκινο κραγιόν.
Όλα τα nude κραγιόν που θα σου δώσουν τα χείλη της Κάτιας Ζυγούλη



Ποιος είπε ότι μπορείς να είσαι σέξι μόνο με κόκκινο κραγιόν; Αν φροντίσεις τα χείλη σου σωστά μέχρι και το nude κραγιόν δείχνει υπέροχο. Πάρε το παράδειγμα της Κάτιας Ζυγούλη. Τι προσέχεις πρώτο; Εντάξει πρώτα προσέχεις αυτά τα γαλάζια μάτια αλά το ίδιο εντύπωση κάνουν και τα σαρκώδη της χείλη. Όχι δεν είναι τόσο απλό να εφαρμόσεις σωστά ένα κραγιόν, χρειάζεσαι μια μίνι περιποίηση πρώτα.

Για αρχή αν έχεις πετσάκια πρέπει να κάνεις απολέπιση. Χρησιμοποίησε καστανή ζάχαρη και λάδι για να φτιάξεις το scrub σου και τρίψε τα χείλη. Μόλις τελειώσεις πέρασε ένα βάλσαμο χειλιών για ενυδάτωση και ξεκίνα να βάφεσαι αφήνοντας τα χείλη τελευταία.

Όταν θα έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου κάνε το περίγραμμα χειλιών με ένα nude μολύβι. Για να είναι πιο σταθερό το κραγιόν μπορείς να τα γεμίσεις κιόλας με το μολύβι. Στη συνέχεια πέρασε μία στρώση κραγιόν, ακούμπησε μια λεπτή χαρτοπετσέτα, πέρασε λίγο πούδρα από πάνω, βγάλε την πετσέτα και πέρασε ξανά μια στρώση κραγιόν. Για έξτρα σαρκώδη χείλη άπλωσε στο κέντρο λίγο nude lipgloss και πίεσε τα χείλη μεταξύ τους. You're welcome!