Το μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις για το βράδυ της Ανάστασης

Μια τέτοια μέρα πρέπει να δείχνεις λαμπερή!
Το μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις για το βράδυ της Ανάστασης



Ήρθε η στιγμή που περίμενες. Θα πας σήμερα στην Ανάσταση και θέλεις να είσαι και πάλι λαμπερή (και καλά κάνεις βέβαια). Εμείς οι γυναίκες ψάχνουμε και την παραμικρή ευκαιρία για να ντυθούμε, να βαφτούμε και να φτιάξουμε τα μαλλιά μας glamorous. Για μια πιο ασφαλής επιλογή όμως απέφυγε τον χρωματικό συνδυασμό χρυσό-κόκκινο που σε παραπέμπει σε προηγούμενη γιορτή. Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα καλύτερα μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις αυτή τη μέρα.

 

Το κλασσικό eyeliner με κόκκινο κραγιόν

Μπορεί να μην είναι πρωτότυπο αλλά είναι διαχρονικό. Με το διαχρονικό δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος! Επειδή όμως δεν θέλεις να είσαι και βαρετή, μπορείς να προσθέσεις ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά και πολύ lipgloss στο κόκκινο κραγιόν για να δώσει ένα πιο δροσερό αποτέλεσμα.

Καφέ smoky eyes με shimmer

Επειδή ο καιρός ανοίγει δεν είναι η καλύτερη λύση το μαύρο χρώμα. Προτίμησε να κάνεις καφέ smoky eyes με σκιές που περιέχουν shimmer για ένα λαμπερό βλέμμα. Για να το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό μπορείς και εδώ να προσθέσεις ψεύτικες βλεφαρίδες.

Glittery σκιά ή eyeliner με glitter

Θέλεις όμως να τραβήξεις τα βλέμματα; Βάλε είτε σκιά είτε eyeliner με glitter. Το glitter αντανακλά το φως με αποτέλεσμα τα μάτια σου να ξεχωρίσουν. Επειδή όμως θα έχεις τονίσει το βλέμμα σου προτίμησε στα χείλη να βάλεις ένα διακριτικό κραγιόν όπως ένα nude.